Sport

Vedeta Farului, transfer la FCSB? Sfatul lui Mihai Stoica pentru Gigi Becali

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a oferit declarații despre posibilitatea ca Louis Munteanu să ajungă la clubul roș-albastru.
21.03.2024 | 00:30
Vedeta Farului transfer la FCSB Sfatul lui Mihai Stoica pentru Gigi Becali
Vine Louis Munteanu la FCSB? FOTO: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Louis Munteanu este unul dintre cei mai în formă atacanți ai SuperLigii. Atacantul lui Farul a marcat o ”dublă” împotriva Rapidului, și a adus victoria constănțenilor, scor 2-1, în prima rundă a play-off-ului.

Vine Louis Munteanu la FCSB? Răspunsul lui Mihai Stoica

După ce au apărut informații că Fiorentina este dispusă să îl vândă pe Louis Munteanu, în această vară, Mihai Stoica a vorbit despre un posibil transfer al atacantului la FCSB.

ADVERTISEMENT

”E un transfer foarte greu de făcut. Suma pe care o solicită Fiorentina s-ar putea să fie foarte mare. Acum au şi o tragedie acum, a murit Joe Barrone, directorul executiv al clubului.

Nu ştiu, dar 2.000.000 de euro este o sumă mare. Mai e o componentă foarte importantă, salariul lui Louis Munteanu. Poate are prioritate să joace în străinătate, din moment  ce a plecat la o vârstă atât de fragedă. Nu cred că e uşor de făcut. Dar Gigi Becali şi-a manifestat interesul”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Întrebat de moderatorul emisiunii, Dan Udrea, dacă l-ar sfătui pe Gigi Becali să plătească 2.000.000 de euro pentru Louis Munteanu şi să îi acorde un salariu anul de 350.000 de euro, Mihai Stoica a răspuns că este o sumă prea mare pentru SuperLiga.

”E foarte mult. Şi una şi alta. 350.000 de euro pe an nu e salariu de România. Coman are banii ăştia pentru că Gigi a fost forţat să-i prelungească contractul pentru a-i pune o clauză să-l vândă, să ia bani mulţi pe el.

ADVERTISEMENT

30.000 de euro net nu e salariu de România. Salariul de România ar trebui să fie 10-15.000 de euro”, a adăugat Mihai Stoica.

Rapid îl vrea pe Louis Munteanu la vară

Și rivala FCSB-ului dorește să îl aducă pe Louis Munteanu din vară. În urmă cu o lună, Victor Angelescu anunța la FANATIK SUPERLIGA că atacantul este principala țintă a Rapidului pentru următoarea perioadă de transferuri.

ADVERTISEMENT

Aceste declarații nu au fost deloc pe placul lui Gică Popescu. Președintele Farului a considerat că nu este normal ca Rapidul să-și manifeste interesul pentru Louis Munteanu în timpul competiției.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,36 este cota pentru „X2” la meciul Farul – FCSB