Sport

Ermal Krasniqi, forțat în derby-ul FCSB – CFR Cluj, s-a „rupt” înaintea pauzei. Abia se întorsese de la „vraciul” Marijana. Update exclusiv

Dan Petrescu se pregătește de partida FCSB - CFR Cluj, dar FANATIK a aflat că una dintre vedetele din Gruia ar putea să nu joace pe Arena Națională.
14.05.2023 | 21:45
Ermal Krasniqi fortat in derbyul FCSB  CFR Cluj sa rupt inaintea pauzei Abia se intorsese de la vraciul Marijana Update exclusiv
Dan Petrescu se pregătește de partida FCSB - CFR Cluj, dar FANATIK a aflat că una dintre vedetele din Gruia ar putea să nu joace pe Arena Națională. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
14-05-2023
18:49

Forțat, Ermal Krasniqi s-a „rupt” în derby-ul cu FCSB

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Ermal Krasniqi a mers la „vraciul” Marijana Kovacevic pentru a se trata înaintea derby-ului cu FCSB. Kosovarul s-a întors vineri seara, dar, cu toate acestea, Dan Petrescu a decis să îl forțeze și să îl titularizeze în derby-ul de pe Național Arena.

Decizia s-a dovedit a fi una neinspirată, deoarece Krasniqi s-a accidentat în finalul primei reprize, astfel că Petrescu a fost nevoit să îl schimbe, în locul său fiind trimis în teren Claudiu Petrila.

După ce au remizat în runda precedentă pe teren propriu cu Universitatea Craiova, ardelenii au ieșit practic din lupta la titlu. Campioana en-titre mai are doar șanse teoretice să-și păstreze coroana, fiind la șapte puncte în urma liderului Farul.

Vine Dan Petrescu fără o vedetă la meciul FCSB – CFR Cluj?

Cu toate acestea, Dan Petrescu trage cu dinții să-și păstreze locul 3 în clasament și își va folosi toate vedetele disponibile la întâlnirea FCSB – CFR Cluj, din etapa a 8-a a play-off-ului din SuperLiga, programată duminică, 14 mai, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Însă, FANATIK a aflat că unul dintre cei mai importanți fotbaliști din lotul ardelenilor este în mare pericol să rateze jocul de pe Arena Națională. Este vorba de kosovarul Ermal Krasniqi, care a acuzat probleme medicale după ce a jucat ultima jumătate de oră a meciului cu Universitatea Craiova.

În disperare de cauză pentru a-l avea valid în finalul sezonului, conducătorii de la CFR Cluj l-au trimis pe mijlocașul în vârstă de 24 de ani la Belgrad, la celebrul ”vraci” Marijana Kovacevic.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Ermal Krasniqi a revenit abia vineri seară, 12 mai, la Cluj și rămâne de văzut dacă Dan Petrescu îl va include în lot pentru partida cu FCSB, deoarece kosovarul nu va prinde decât un singur antrenament, cel de sâmbătă, 13 mai.

Bîrligea, refacere miraculoasă la Marijana Kovacevic

Krasniqi nu este singurul jucător de la CFR Cluj care a apelat la serviciile miraculoase ale Marijanei Kovacevici. FANATIK a anunțat în exclusivitate la începutul lui martie că atacantul Daniel Bîrligea a fost trimis la tratament în Serbia.

ADVERTISEMENT

Bîrligea a suferit o ruptură musculară de 15 cu 6,5 milimetri la o partidă cu Petrolul, dar după cinci ședințe la celebrul ”vraci” a fost recuperat și la două săptămâni distanță de la accidentare era din nou pe teren.

Și rivala FCSB a făcut o obișnuință de a-și trimite jucătorii cu probleme la Marijana Kovacevici. FANATIK a scris în premieră că atacantul Andrea Compagno va ajunge pe mâinile ”vraciului”, informație confirmată apoi de Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

În schimb, Malcom Edjouma nu a putut merge la Belgrad, deoarece este accidentat într-o zonă fibrilară, iar Marijana nu intervine în astfel de probleme. Astfel, mijlocașul francez a devenit indisponibil pentru finalul sezonului.

ADVERTISEMENT