Sport

Verdict în privința Rapidului după plecarea lui Adi Mutu: ”Poate fi un minus”

Adi Mutu a decis să plece de la Rapid cu doar o săptămână înainte de startul noului sezon, iar acest lucru este considerat un mare minus pentru giuleșteni.
07.07.2023 | 17:46
Verdict in privinta Rapidului dupa plecarea lui Adi Mutu Poate fi un minus
Adi Mutu a decis să plece de la Rapid cu doar o săptămână înainte de startul noului sezon, iar acest lucru este considerat un mare minus pentru giuleșteni
ADVERTISEMENT

”Briliantul” a hotărât să dea curs ofertei venite de la Neftci Baku din Azerbaidjan, acolo unde îl va înlocui pe Laurențiu Reghecampf, iar ”vișinii” au bătut deja palma cu Cristiano Bergodi, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

Plecarea lui Adi Mutu, o pierdere pentru Rapid

Fostul mare portar Helmuth Duckadam consideră că plecarea lui Adi Mutu reprezintă o pierdere pentru Rapid, deoarece tehnicianul construise o strategie pentru noul sezon din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”Plecarea lui Mutu poate fi un minus pentru Rapid, în condiţiile în care el a făcut lotul, cantonamentul cu echipa, iar venirea unui nou antrenor înseamnă probabil şi o altă strategie, schimbări.

Nu cred că Mutu pleacă din Giuleşti de teama unei presiuni, pentru că să fim serioşi! Rapid îşi propune cupele europene, nu neapărat câştigarea campioatului. Aşa, de propus, mulţi îşi propun.

ADVERTISEMENT

Faptul că a acceptat să semneze un contract într-un campionat străin… Cred că este vorba şi despre bani, şi despre faptul că îi va putea creşte şi cota ca antrenor. E un antrenor tânăr, care doreşte să se afirme, să crească tot mai mult şi o echipă din afara ţării poate să-l ajute în acest sens”, a declarat Duckadam, pentru Orange Sport.

Bergodi, înlocuitorul lui Mutu la Rapid

FANATIK a aflat că noul antrenor al Rapidului va fi Cristiano Bergodi, care s-a despărțit în această vară de Sepsi OSK. Italianul a bătut palma cu Dan Şucu şi va semna un contract valabil două sezoane, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, Bergodi, care a avut o finală pentru postul din Giulești cu Marius Șumudică, dorit insistent de galerie, va fi prezentat săptămâna viitoare. Din informaţiile FANATIK, Adrian Mutu îşi va lua luni, 8 iulie, adio de la jucători şi va pleca la Neftci Baku, noua sa echipă.

Adrian Mutu pleacă de la Rapid după un an şi jumătate. El a fost numit în locul lui Mihai Iosif, în luna martie a anului 2022. În sezonul precedent, a reuşit calificarea în play-off alături de giuleşteni, echipa încheind campionatul pe locul cinci.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional va conduce prima dată pe Neftci Baku în meciul amical cu Fenerbahce, programat sâmbătă, 15 iulie, de la ora 14:00, la turneul amical Match TV din Rusia, la care mai participă Zenit Sankt Petersburg și Steaua Roșie Belgrad.

ADVERTISEMENT