Sport

Veste-bombă în media: De la 30 iunie se vor închide toate canalele Orange Sport! Exclusiv

FANATIK a aflat că de la 30 iunie se vor închide toate canalele Orange Sport! Este o veste surprinzătoare pentru iubitorii sportului din țara noastră.
29.03.2024 | 13:40
Vestebomba in media De la 30 iunie se vor inchide toate canalele Orange Sport Exclusiv
Canalele Orange Sport se vor închide de la data de 30 iunie
ADVERTISEMENT

Veste de ultimă oră din media, oferită în exclusivitate de FANATIK! Canalele Orange Sport se vor închide de la data de 30 iunie! Vestea este una neașteptată pentru fanii sportului.

Compania franceză Orange a preluat de la Telekom România canalele de sport în luna martie 2022. Orange Sport transmite SuperLiga, dar și multe alte competiții de top din sportul internațional.

ADVERTISEMENT

Se închide Orange Sport

Din informațiile FANATIK, Orange Sport a luat decizia să închidă toate canalele începând cu data de 30 iunie. Postul de televiziune transmite zilnic pe 3 canale, iar în zilele aglomerate cu multe competiții se rulează pe 4 posturi.

Principala atracție oferită de Orange Sport telespectatorilor săi este difuzarea meciurilor din SuperLiga. Tot aici se mai poate vedea și cea mai importantă competiție europeană la nivel de cluburi: Champions League.

ADVERTISEMENT

Din sectorul fotbalului internațional, postul Orange Sport mai transmite întâlniri din cele mai tari campionate ale Europei: Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1.

Pe lângă alte întreceri fotbalistice, Orange Sport mai difuzează meciuri din Champions League la handbal, turnee de tenis masculin, partide din NBA, Turneul celor 6 Națiuni la rugby, curse auto și moto și multe altele.

ADVERTISEMENT

Cine a decis închiderea Orange Sport

Informația închiderii canalelor a ajuns la angajații Orange Sport printr-un mail intern trimis de Orlando Nicoară, cel care administra întreaga situație a postului. Potrivit mailului intern, decizia a aparținut Orange România Communications.

Orange Sport se află în proprietatea Orange România Communications, însă administrarea postului a fost externalizată către Clever Media, companie care deține și posturile Prima TV și Prima Sport.

ADVERTISEMENT

Este clar că închiderea canalelor Orange Sport începând cu 30 iunie va fi o mare pierdere pentru iubitorii sportului din România, aceștia fiind nevoiți să caute alternative pentru a urmări sporturile preferate.

Se lansează TVR Sport

Vestea vine la doar 24 de ore după ce Dan Turturică, președintele Televiziunii Română, a anunțat lansarea TVR Sport, post care va transmite competiţii sportive şi emisiuni pe aceeaşi tematică.

TVR Sport va debuta sâmbătă, 30 martie, iar grila de programe va aborda o gamă largă de sporturi, precum şi o serie de programe în exclusivitate, cu imagini din arhiva de aur a televiziunii, ştiri, emisiuni-portret, interviuri şi dezbateri pe teme specifice.

Noul post TV are parte din drepturile de difuzare ale unuia dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului, Jocurile Olimpice 2024, competiție ce va desfăşura în perioada 26 iulie-11 august 2024.

ADVERTISEMENT
Tags: