Sport

Veste mare pentru fanii lui Real Madrid în ziua returului cu Liverpool. Karim Benzema își prelungește contractul

Karim Benzema și-a dat acordul pentru prelungirea contractului cu Real Madrid chiar în ziua meciului retur cu Liverpool din Champions League.
15.03.2023 | 17:04
Veste mare pentru fanii lui Real Madrid in ziua returului cu Liverpool Karim Benzema isi prelungeste contractul
Karim Benzema și-a dat acordul pentru prelungirea contractului cu Real Madrid chiar în ziua meciului retur cu Liverpool din Champions League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Înțelegerea dintre starul francez și ”galactici” expiră la finalul acestui sezon, iar atacantul a cerut o mărire de salariu pentru a continua pe Santiago Bernabeu. Cererea sa nu a fost pe placul președintelui Florentino Perez.

Karim Benzema, acord pentru prelungirea contractului cu Real Madrid

Deși la un moment dat a părut că există o ruptură între cele două părți, presa franceză a anunțat că Real Madrid și Karim Benzema au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului, însă nu se specifică nimic în legătură cu salariul jucătorului.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă Perez s-a înduplecat să mai pună ceva la venitul francezului sau acesta a lăsat de la el doar pentru a continua să câștige trofee alături de cea mai titrată formație din istoria fotbalului.

Benzema, care în acest moment are un salariu anual de 8,3 milioane de euro, își va prelungi contractul pentru încă un sezon, iar anunțul oficial ar putea fi făcut săptămâna viitoare, în pauza competițională cauzată de meciurile echipelor naționale.

ADVERTISEMENT

Francezul e disponibil pentru returul cu Liverpool

Karim Benzema a absentat în weekend la partida de campionat cu Espanyol Barcelona din cauza unor probleme la gleznă, însă este refăcut complet și va putea juca împotriva lui Liverpool, în manșa secundă a optimilor de finală din Champions League.

”Îl simt că este bine. Mâine (n.r. – miercuri) va fi la 100%. A revenit la antrenamentul colectiv de duminică, iar înainte a lucrat bine. Este foarte motivat. Pentru Karim, pentru club, este o competiţie foarte importantă”, a declarat antrenorul Carlo Ancelotti, în conferința de presă premergătoare întâlnirii.

ADVERTISEMENT

Francezul a semnat o ”dublă” în partida tur de pe Anfield Road, în care Real Madrid a avut o revenire fantastică de la 0-2 și s-a impus cu un categoric 5-2 reușind astfel un pas uriaș pentru calificarea în sferturile de finală.

Benzema s-a retras de la națională

Atacantul în vârstă de 35 de ani a ratat turneul final al Cupei Mondiale din Qatar din cauza unei accidentări, însă agentul său a dezvăluit că era apt să evolueze la turneul final și de aici a ieșit un scandal uriaș în Franța.

ADVERTISEMENT

Karim Benzema a fost extrem de deranjat de faptul că Didier Deschamps l-a scos din lot și nu a vrut să fie prezent ca spectator la finala împotriva Argentinei, chiar dacă a fost invitat de însuși președintele Emmanuel Macron.

Mai mult, fotbalistul și-a anunțat retragerea din națională. Relație dintre Deschamps și Benzema s-a deterionat după decernarea Balonului de Aur, când fotbalistul le-a mulțumit tuturor, mai puțin selecționerului, ceea ce l-a deranjat destul de mult pe tehnician.

ADVERTISEMENT