Sport

Veste teribilă pentru Radu Drăgușin înainte de Aston Villa – Tottenham: ”Nu are cum să fie decât rezervă”

Fanii așteaptă cu nerăbdare ca Radu Drăgușin să intre titular după transferul în Premier League, însă acest lucru nu se va întâmpla nici la meciul Aston Villa - Tottenham.
07.03.2024 | 17:41
Veste teribila pentru Radu Dragusin inainte de Aston Villa  Tottenham Nu are cum sa fie decat rezerva
Fanii așteaptă cu nerăbdare ca Radu Drăgușin să intre titular după transferul în Premier League, însă acest lucru nu se va întâmpla nici la meciul Aston Villa - Tottenham. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Fundașul a fost adus de Spurs în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, plus alte 6 milioane de euro bonusuri. Transferul a fost inclus pe lista celor mai importante mutări din perioada de mercato din iarnă.

Radu Drăgușin va fi rezervă și în Aston Villa – Tottenham

Înaintea partidei Aston Villa – Tottenham, din etapa a 28-a din Premier League, programată duminică, 10 martie, de la ora 15:00, englezii au anunțat că Radu Drăgușin nu are nici de această dată vreo șansă de a prinde un tricou de titular în echipa lui Ange Postecoglu.

ADVERTISEMENT

”Drăgușin va fi doar rezervă la Tottenham. E un jucător grozav cu mult potențial, dar nu are cum să fie decât rezervă. Spurs îi are pe Van de Ven și Romero deasupra lui, în ierarhia fundașilor centrali.

Primul a fost unul dintre cele mai bune transferuri din acest sezon de Premier League, în timp ce argentinianul este vicecăpitanul clubului. Cei doi se numără printre primele nume care apar în primul 11 al lui Ange Postecoglou la fiecare meci.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că singurul mod prin care Drăgușin va fi titular este ca unul dintre ei să se accidenteze, să fie suspendat sau să aibă nevoie de odihnă. Până atunci, Drăgușin va trebui să se afirme în fața lui Van de Ven și Romero la antrenamente. Asta va crește nivelul la Tottenham, ceea ce nu poate însemna decât un lucru pozitiv”, a scris TBR Football.

Englezii au dat verdictul în cazul lui Drăgușin

În ciuda faptului că venea din postura de titular la Genoa și la echipa națională a României, Radu Drăgușin nu a prins un loc în primul ”11” la Tottenham. Internaționalul român a jucat doar 3 meciuri în Premier League, de fiecare dată intrând în repriza secundă.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Jack Pitt-Brooke de la The Athletic a comentat situația lui Drăgușin și consideră că acesta a înțeles faptul că nu va avea foarte multe ocazii în acest sezon, mai ales că nu mai sunt multe partide de disputat.

De asemenea, jurnalistul Charlie Eccleshare a dezvăluit că managerul Ange Postecoglu i-a mărturisit încă din momentul transferului lui Radu Drăgușin la Tottenham că acesta nu va intra direct titular.

ADVERTISEMENT

Agentul Florin Manea a afirmat la FANATIK SUPERLIGA că nu este îngrijorat de situația pe care o traversează Radu Drăgușin la Tottenham, însă a recunoscut că se aștepta ca acesta să joace mai mult.

ADVERTISEMENT