Sport

Veşti excelente pentru fanii FCSB! Fanatik confirmat. Suporterii vor fi scutiţi de o cheltuială importantă la meciuri. Update exclusiv

Fanii celor de la FCSB care vor să urmărească echipa de la stadion primesc câteva veşti excelente. Suporterii ar putea fi scutiţi de o cheltuială importantă în perioada imediat următoare.
21.07.2021 | 19:10
Vesti excelente pentru fanii FCSB Fanatik confirmat Suporterii vor fi scutiti de o cheltuiala importanta la meciuri Update exclusiv
Veşti excelente pentru fanii FCSB! Suporterii ar putea fi scutiţi de o cheltuială importantă la meciuri. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
21-07-2021
16:11

FCSB le sare în ajutor fanilor, pentru a-i scuti de cheltuieli în plus la meciul cu Șahtior Karagandy

FCSB a confirmat FANATIK și a anunțat printr-un comunicat pe pagina de Facebook, faptul că fanii „roș-albaștrilor” vor scutiți de la cheltuieli în plus, după ce clubul a făcut un parteneriat cu o clinică din București, în privința testelor rapide de depistare a COVID-19. Prețul unui astfel de test este de 25 de lei.

„Testare rapidă în ziua meciului, la stadion! Persoanele care nu se regăsesc în situațiile de mai jos și doresc să efectueze teste antigen rapide înainte de meciul FCSB – FC Shakhter Karagandy / ФК Шахтер Караганды, de joi seară, vor avea posibilitatea de a o face, grație parteneriatului dintre FCSB și DOM VISTA MEDICAL, la intrările Arenei Naționale de pe Bulevardul Basarabia și Str. Maior Coravu, în ziua meciului, începând cu ora 11:00.

Prețul unui test este de 25 LEI, iar rezultatul va fi eliberat în aproximativ 10 minute. Reprezentanții DOM VISTA MEDICAL vor fi disponibili pentru informații legate de testare încă de miercuri, în zona caselor de bilete de pe Bulevardul Basarabia.

De asemenea, vă puteți testa, începând cu ora 8:00, la clinica DOM VISTA MEDICAL, de pe Șoseaua Nicolae Titulescu 94, având asupra dumneavoastră cartea de identitate și biletul la meci.

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, la meciul FCSB – FC Shakhter Karagandy / ФК Шахтер Караганды pot asista spectatori ocupând până la 50% din capacitatea Arenei Naționale. Au acces pe stadion următoarele categorii:
a) Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
b) Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
c) Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre cele 3 categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul.

De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate. Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi!”, se arată în comunicatul FCSB-ului.

Comunicatul FCSB-ului. Sursă foto: Captură/Facebook FCSB
Comunicatul FCSB-ului. Sursă foto: Captură/Facebook FCSB

FCSB va disputa joi, de la ora 21:30, primul meci pe teren propriu din acest sezon. În confruntarea din turul doi preliminar din Conference League, adversară va fi Şahtior Karagandy, din Kazahstan.

Fanii FCSB revin în tribune pe teren propriu după 17 luni!

Roş-albaştrii pleacă favoriţi în această dispută programată pe Arena Naţională şi speră să aibă alături cât mai mulţi fani în tribunele celui mai mare stadion al ţării. Returul se va disputa o săptămână mai târziu, în Kazahstan.

ADVERTISEMENT

Ultraşii celor de la FCSB au anunţat deja că vor fi alături de echipă la fiecare meci, fricţiunile dintre conducerea clubului şi fani fiind rezolvate după o discuţie avută între liderul de galerie Gheorghe Mustaţă şi Mihai Stoica:

“Am discutat cu Mihai Stoica, ne-am întâlnit și totul este în regulă. Ne-am împăcat. Cu siguranță că vom participa la meciuri și o să umplem peluza la meciurile FCSB-ului”, a fost anunţul lui Gheorghe Mustaţă pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

FCSB, aproape de realizarea unui parteneriat cu o clinică pentru testarea COVID a suporterilor la preţuri mai mici!

Fanii roş-albaştrilor ar putea avea parte de veşti bune în perioada imediat următoare. FANATIK a aflat că cei de la FCSB şi o parte a galeriei au discutat cu mai multe clinici din Capitală pentru a face un parteneriat în ceea ce priveşte testările rapide.

În acest moment, pe stadioanele din România au voie să intre persoanele vaccinate, persoanele care au trecut prin boală în ultimele 180 de zile şi care au un document care să ateste acest lucru şi persoanele care prezintă un test rapid antigen făcut cu maximum 24 de ore înainte de meci sau un test PCR efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de meci.

ADVERTISEMENT

Costuri importante pentru fanii care nu s-au vaccinat! Testele COVID încep de la 80 de lei

Iar fanii care nu s-au vaccinat sau care nu au trecut prin boală, pe lângă preţul biletului, trebuie să achite şi preţul testului. Iar costurile nu sunt deloc mici, iar la plătite la preţ întreg testele ar putea să îi ţină departe pe suporteri de stadion.

Preţul întreg al unui test PCR este cuprins între 200 şi 300 de lei, în timp ce un test rapid antigen costă între 80 şi 100 de lei. Iar pe lângă aceste sume, fanii trebuie să plătească şi preţurile biletelor.

ADVERTISEMENT

Însă, dacă FCSB va realiza un parteneriat cu o clinică privind testarea COVID-19 a fanilor înainte de meciuri, costurile pot scădea simţitor şi pot ajunge la niveluri foarte accesibile.

Rapid şi Dinamo au încheiat acorduri cu clinici partenere! Fanii “câinilor” plătesc doar 15 lei pentru teste

În Bucureşti, modelul a fost deja adoptat de Dinamo şi Rapid. Ambele formaţii din Capitală au dezvoltat parteneriate cu clinici private privind testele pentru fanii care au bilete la meciurile celor două echipe.

Astfel, fanii Rapidului plătesc 35 de lei pentru un test rapid faţă de 80-100 de lei cât costă în mod normal, în timp ce fanii lui Dinamo plătesc şi mai puţin, 15 lei pentru un test rapid la clinica partener a clubului.

FCSB încearcă să facă aceeaşi mişcare pentru a scădea simţitor preţurile şi pentru a-şi atrage suporterii la stadion. Preţurile la bilete variază între 10 lei la peluze şi 100 de lei la tribuna VIP.

  • 15 lei plătesc fanii lui Dinamo pe un test rapid faţă de 80 de lei cât este preţul normal în clinici
  • 14.000 de fani ai Rapidului au participat la primul meci al echipei la revenirea pe prima scenă 

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,32 este cota pentru „total goluri: 2-5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT