Sport

Vești proaste pentru Dinamo: patru jucători s-au accidentat înaintea derby-ului cu FCSB. Ce se întâmplă cu Sorescu și Torje. Exclusiv

Dinamo primește vești proaste înainte de duelul cu FCSB.
09.09.2021 | 20:20
Vești proaste pentru Dinamo: patru jucători s-au accidentat înaintea derby-ului cu FCSB. Ce se întâmplă cu Sorescu și Torje. Exclusiv
Vești proaste pentru Dinamo: patru jucători s-au accidentat înaintea derby-ului cu FCSB. Ce se întâmplă cu Sorescu și Torje. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dario Bonetti pregătește meciul cu FCSB, iar tehnicianul italian a vrut să îi vadă la treabă și pe noii veniți. FANATIK a aflat că patru jucători ai „câinilor” s-au accidentat înaintea derby-ului.

Dinamo a jucat joi seara un meci „școală” cu echipa U19 a clubului, test dorit de antrenorul Dario Bonetti, pentru a vedea mai mulți jucători în acțiune, mai ales că acum Dinamo a fost foarte activă pe piața transferurilor.

Patru jucători de la Dinamo s-au accidentat înaintea derby-ului cu FCSB

Dinamo primește vești proaste chiar înaintea derby-ului cu FCSB, patru jucători ai „câinilor” accidentându-se. Este vorba despre Constantin Nica, Andreas Mihaiu, Mihai Neicuțescu și Alin Dudea. Ei sunt în afara lotului și nu intră în calcule pentru derby-ul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu a revenit în lotul „câinilor”, dar jucătorul care a evoluat pentru naționala României s-a pregătit separat față de colegii săi. Cel mai probabil va intra de vineri în programul normal alături cu echipa.

Totodată, Gabi Torje, Cosmin Matei, Claudiu Itu, Răzvan Popa, Mirko Ivanovski și Cătălin Țîră au jucat câte 45 de minute în meciul de pregătire dorit de Dario Bonetti.

ADVERTISEMENT

Noii veniți de la Dinamo speră să obțină victoria în derby-ul cu FCSB

La conferința de presă, în care Dinamo și-a prezentat noii jucători, aceștia au declarat că vor să înceapă cu dreptul și să se impună în derby-ul de duminică, 12 septembrie, cu FCSB.

„În primul rând vreau să mulțumesc conducătorilor pentru încredere. Am crescut opt ani la acest club și mi s-a îndeplinit un vis să joc la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Sunt fericit să fac parte din această familie cu suporteri minunați. Avem nevoie de puncte și sper să câștigăm cu FCSB”, a spus Cătălin Țîră.

„Mă bucur că am semnat cu Dinamo și știe toată lumea că e una dintre cele mai bune echipe, chiar dacă nu e o perioadă ok.

ADVERTISEMENT

Sper să ajutăm clubul cum putem și să intrăm cât mai repede în formă bună și să ne ajutăm colegii și echipa. Îl cunosc bine pe Claudiu Keșeru, chiar dacă nu am jucat foarte mult împreună. Îi doresc baftă dar după meciul cu noi”, a spus și Plamen Iliev.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik