Sport

Victor Angelescu așteaptă reciprocitate din partea FCSB la meciul de pe Arenă. „E urât să ne pună acolo”

Victor Angelescu spune că fanii rapidiști ar trebui să primească același număr de bilete ca cel pe care l-au oferit rivalilor de la FCSB la meciul din ultima etapă a sezonului regular.
27.03.2024 | 10:38
Victor Angelescu asteapta reciprocitate din partea FCSB la meciul de pe Arena E urat sa ne puna acolo
Victor Angelescu vrea ca suporterii Rapidului să primească 9.000 de bilete la meciul cu FCSB din etapa 5 a play-off-ului, programat pe Arena Națională. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

În etapa 5 a play-off-ului din SuperLiga, Rapid va întâlni în deplasare liderul FCSB, iar fanii giuleșteni speră că vor primi 9.000 de bilete, atât cât au oferit și ei la meciul dintre cele două formații din ultima etapă  a sezonului regular. Asta chiar dacă Gigi Mustață, liderul Peluzei Nord FCSB, susține că nu este de acord cu reciprocitatea.

Victor Angelescu, anunț pentru fanii Rapidului: „Dacă există cerere, vom juca meciurile cu FCSB și Dinamo pe Arena Națională!”

Extrem de mulțumită de rețeta financiară de la ultimul derby de pe teren propriu cu FCSB, disputat pe Arena Națională, conducerea Rapidului vrea să repete experiența și la partidele viitoare contra marilor rivale din Capitală.

ADVERTISEMENT

Un prim prilej ar fi fost meciul din ultima etapă a play-off-lui cu FCSB, când s-ar putea juca titlul în Superliga, însă veștile de ultimă oră nu sunt cele mai bune. Chiar în aceea perioadă Arena Națională este închiriată pentru o competiție automobilistică, așa că rapidiștii vor trebui să se mulțumească doar cu „Infernul” din Giulești.

„Știu că tu ai avut un mare merit în disputarea meciului cu FCSB pe Arena Națională, considerat la ei acasă. Un stadion închiriat, dar pe care ei își disputau meciurile de pe teren propriu. Și ați avut puterea de a lua decizia să mergeți și să jucați acolo. Asta în principal pentru a da posibilitatea cât mai multor rapidiști să vadă un derby”, a deschis discuția pe acest subiect moderatorul Robert Niță cu Victor Angelescu la SUFLET DE RAPIDIST, emisiune pe care o puteți viziona LIVE marțea de la ora 13:30, numai pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

„S-a văzut că noi suntem și acolo acasă. Suntem peste tot acasă. Sincer, mi-ar fi plăcut să avem un stadion mai mare. Avem un stadion mic din păcate, avem mulți suporteri, o să avem din ce în ce mai mulți care o să vină la meciurile Rapidului… Ai văzut că e plin tot timpul.

Meciurile astea cu FCSB, și cu Dinamo când va fi sus, va reveni și va fi o forță în primele 3-4 echipe, să se bată la play-off, normal că o să vrem să le jucăm pe Arena Națională. Nu pentru că vrem să plecăm de acasă. Dacă aveam noi 30.000 de locuri, jucam pe Giulești.

ADVERTISEMENT

Dar dacă e cerere… Voiau să vină 40-45 de mii de oameni. Și avem 6.000 de abonamente. Nu mi se pare normal ca ei să vrea să vină la meci și noi să nu-i lăsăm. Pentru că până la urmă tot fotbalul ăsta se învârte în jurul suporterilor.

Ei se uită la televizor, datorită lor luăm drepturi tv, ei vin și plătesc biletul, ei vin și cumpără tricoul… Nu poți să le iei acest drept din punctul nostru de vedere, atât timp cât este o cerere foarte mare. Dacă era o cerere de 20.000 de bilete, haideți că vedem cum facem, punem și interesul sportiv pe primul plan…

ADVERTISEMENT

Dar în acel moment am vorbit cu Dan Șucu și am spus că trebuie să jucăm pe Arenă. Chiar și el a spus că nu avem cum să ne ținem oamenii afară. Și o vom face de fiecare dată când vom avea o cerere atât de mare, nu vrem să lăsăm rapidiști să stea afară din stadion.

Ați văzut că le-am dat și celor de la FCSB o peluză, ca să fie un spectacol total. O peluză întreagă, de sus până jos… Toată… Mă rog, din 12.000 le-au rămas 9.000 de locuri, cât e cu zonele tampon. Din păcate, ați văzut, spectacolul s-a transformat… Deși a fost un meci spectaculos, din toate punctele de vedere, pe gazon, suporteri, după aia a pornit tot acest scandal”, a spus Victor Angelescu, unul dintre acționarii clubului Rapid.

Rapidistul Victor Angelescu așteaptă reciprocitate din partea FCSB la meciul de pe Arenă

„Te aștepți la reciprocitate la meciul cu FCSB? Sau nu a fost nicodată vorba…”, a vrut să știe Robert Niță, făcând referire la faptul că Gigi Mustață, liderul suporterilor FCSB, a susținut că nu le va acorda rivalilor de la Rapid decât 2.500 de bilete, atât cât prevede Regulamentul.

„Nu știu dacă ei… Am văzut că au declarat… Normal, cred că și ei și-ar dori să ne dea toată peluza, doar că au scăpat papagalul și au spus că nu vor da. Dar eu o spun încă o dată, de fiecare dată când vom avea cerere mare de bilete vom juca acolo cu ei și le vom da toată peluza, pentru că așa este normal. Orice vor decide ei.

Ce decid ei este decizia lor. Nu vreau să intru în polemici, legea spune un anumit lucru, dacă ei vor vrea să ne dea doar 2.500 de bilete asta este, nu ne supărăm. Noi o să le dăm tot timpul când jucăm pe Arenă 9.000 de bilete, toată peluza.

Dar e urât, repet, să ne pună acolo sus… Măcar dacă e să ne dea alea 2.500 de bilete să le dea mai jos. Nu înțeleg de ce, suntem parteneri de competiție, eu îi respect”, a mai spus Victor Angelescu la SUFLET DE RAPIDIST, emisiune a cărei premieră poate fi urmărită pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare joi, de la ora 10:30.

Rapidistul Victor Angelescu așteaptă reciprocitate din partea FCSB

ADVERTISEMENT