Sport

Victor Angelescu explică demiterea lui Mihai Iosif: „Rezultatele au fost problema”. De ce nu s-a luat în calcul varianta Marius Șumudică

Victor Angelescu a explicat demiterea lui Mihai Iosif, explicând că problema tehnicianului nu a fost ratarea intrării în play-off, ci seria de zece meciuri consecutive fără victorie.
02.03.2022 | 23:40
Victor Angelescu explica demiterea lui Mihai Iosif Rezultatele au fost problema De ce nu sa luat in calcul varianta Marius Sumudica
ADVERTISEMENT

Finanțatorul giuleștenilor a explicat și de ce Marius Șumudică nu a fost luat în calcul pentru poziția de antrenor al echipei, deși fanii și-l doreau pe banca tehnică. Adrian Mutu a fost prima opțiune a conducerii Rapidului, așa cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK.

Victor Angelescu explică demiterea lui Mihai Iosif

Victor Angelescu a explicat motivul demiterii lui Mihai Iosif, seria de zece meciuri fără victorie fiind fatală pentru fostul tehnician al Rapidului:

ADVERTISEMENT

„Rezultatele din ultima perioadă au fost problema. Pentru mine e destul de clar. Obiectivul a fost schimbat de către antrenor și de către echipă, nu am schimbat obiectivul după victoriile respective.

Și antrenorii și jucătorii și-au dorit mai mult, dar la final s-a văzut că nu meritam locurile de play-off. În plus, am jucat chiar slab. În rest, nu îi reproșez absolut nimic domnului Iosif, ne-am despărțit în relații amiabile.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță, va avea ușa deschisă la Rapid oricând. Am rămas la final cu două nume, adică Adrian Mutu și Daniel Pancu. Asta am decis împreună cu Daniel Niculae și cea mai bună variantă a fost Adrian Mutu”.

„Nu a existat opțiunea Marius Șumudică!”

„Pentru acest moment nu a existat opțiunea Marius Șumudică! Nu îi contestă cineva CV-ul, dar am pus în balanță mai multe lucruri, ce ne dorim noi, cum vrem să arate clubul și am luat decizia că Mutu e cel mai potrivit pentru strategia pe care noi o dorim. Nu cred să fie o problemă cu Adrian Mutu din punctul de vedere al fanilor.

ADVERTISEMENT

Noi trebuie să ne propunem să ne salvăm de la retrogradare, nu vrem să avem emoții cu barajul. Dacă vom fi pe locurile 7-8 la final, vom juca pentru locurile de cupe europene”, a mai spus Victor Angelescu, la TV TelekomSport.

Nicolae Dică îi ia apărarea lui Mihai Iosif

Nicolae Dică a comentat demiterea lui Mihai Iosif și fostul antrenor secund al echipei naționale a avut o replică tăioasă pentru conducerea Rapidului, dar și pentru fanii clubului:

ADVERTISEMENT

„La începutul sezonului, obiectivul era salvarea de la retrogradare. Că s-a schimbat obiectivul, asta e problema lor. El a făcut o treabă foarte bună și cred că trebuia să aibă parte de mai multă susținere din partea conducerii, dar și din partea fanilor, pentru că el a luat echipa atunci când nimeni nu a vrut să o ia, să nu uităm”.

„De ce să nu-l lași în continuare, de ce să nu-i faci plăcerea să antreneze pe noul stadion. El e rapidist convins și a declarat de atâtea ori că vrea să antreneze pe noul stadion și măcar atât i se putea oferi și lui”, a mai spus Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT