ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Victor Ciutacu, atac la adresa lui Gigi Becali: „Poate se găsește unul dintre sclaveții tăi să-ți explice”

Autor: Andrei Șchiopu | 22.03.2020 | 17:22
Victor Ciutacu, atac la adresa lui Gigi Becali: „Poate se găsește unul dintre sclaveții tăi să-ți explice”
Gigi Becali. Sursă foto; sportpictures.eu

Victor Ciutacu a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare, în care l-a certat pe Gigi Becali care i-a reproșat lui Cosmin Olăroiu că nu a donat bani pentru spitale, ci mâncare.

ADVERTISEMENT

Victor Ciutacu, atac la adresa lui Gigi Becali

Realizatorul TV Victor Ciutacu a avut un mesaj dur la adresa lui Gigi Becali, după ce finanțatorul FCSB-ului i-a reproșat lui Cosmin Olăroiu că nu a dat bani la spitale: „Băi, Gigi, știu că n-ai tu treabă cu rețelele sociale, dar o să încerc să-ți explic pe limba ta.

Și poate se găsește unul dintre sclaveții tăi, care oricum stau lipiți de Facebook, să-ți spună. Și, eventual, să-ți traducă. Ești vanitos și că ți se pare că tu ești stăpânul binefacerilor, iar acum te-a lovit frustrarea că-ți ia altul fața, dar chiar nu e cazul.

ADVERTISEMENT

Știi că apreciez activitatea ta caritabilă și că n-o să uit niciodată că, la rugămintea mea, ai pus vârtosul umărul la salvarea de la moarte a unui copil. Tocmai d-aia încerc să fiu măsurat”.

Ciutacu a explicat motivul pentru care Olăroiu a donat mâncare

Victor Ciutacu a explicat motivul pentru care Cosmin Olăroiu a donat mâncare la spitale, nu bani: „Hai să-ți explic cum stă treaba. Când a bubuit criza la noi, m-a sunat Carare Dorin și mi-a spus că Oli vrea să ajute.

ADVERTISEMENT

Eu i-am făcut legătura cu doctorul Emilian Imbri, managerul Spitalului Victor Babeș. Căruia, în urma unei convorbiri telefonice, Oli i-a oferit sprijin financiar și logistic oricât are nevoie. 

Iar reputatul medic i-a spus că, deocamdată, are nevoie de masă caldă pentru cadrele medicale care nu ajung acasă și că, apreciindu-i generozitatea, își va permite să-i comunice ulterior, după ce va trece sezonul generozităților strigate, necesarul (inclusiv financiar, dacă va fi cazul) pentru funcționarea spitalului.

ADVERTISEMENT

Pentru că, deși pentru tine poate fi greu de înțeles, unii oameni, după ce-și scot masca și combinezonul alb, au nevoie de o masă caldă, nu de o bucată de telemea delicioasă de oaie”.

„Iar o ciorbă, un fel doi și un desert le sunt acum, cu siguranță, infinit mai utile decât, să zicem, un transport special de icoane de la Muntele Athos.

ADVERTISEMENT

Odată setată modalitatea de colaborare, Oli m-a rugat personal să nu dau nimic pe post. M-am ținut de cuvânt. Iar donația lui ar fi rămas anonimă dacă doctorul Imbri nu ar fi făcut-o publică, fără să mă anunțe în prealabil, la mine în emisiune.

Pe de o parte, mi-a crăpat obrazul de rușine față de Oli, pe de altă parte, m-am bucurat că medicul a demonstrat că e om de bun simț și m-am adaptat din mers.

ADVERTISEMENT

Îți trimit și video pe Whatsapp, dacă vrei. Nu e greu de folosit, apeși pe săgețica aia din mijlocul chenarului și începe să vorbească”, a mai scris Victor Ciutacu.

„Latifundiare, obișnuiește-te cu ideea că nu ești cel mai deștept!”

Victor Ciutacu a continuat cu atacurile la adresa lui Gigi Becali: „Latifundiare, știu că ți-e greu, dar obișnuiește-te cu ideea că nu ești nici cel mai frumos, nici cel mai deștept, nici cel mai ganeros om de pe Planeta Pământ. 

Dar, dacă te consolează, există destui (și eu mă număr printre ei) care apreciază că tu te numeri printre cei care întorc ceva societății. Nici măcar nu mă interesează care sunt rațiunile gesturilor tale generoase. Bine că le faci!

Tu și – repet, obișnuiește-te cu ideea – alții. Printre care și antrenorul care ți-a dus echipa de fotbal cel mai sus de la nea Imi Ienei și Puiu Iordănescu încoace”.

„Într-un stat iresponsabil, care la un moment dat a închis spitale și a tăiat salarii ca să dea banii economisiți la ANRP, astfel de gesturi sunt necesare și de salutat.

Și, cu riscul de a te mai dezamăgi încă o dată, însumate și transformate în bani, cele 100 de porții de mâncare pe zi, pe toată durata crizei, s-ar putea să fie mai scumpe decât cei 50.000 euro cu care te lauzi tu câ ai schimbat fluxul de producție la Braiconf”, a încheiat realizatorul TV.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!