Sport

Video. El e fotbalistul pentru care a insistat special Dan Petrescu. “E noul Djokovic în zilele lui bune”. Exclusiv

Dan Petrescu a insistat pentru aducerea lui Karlo Muhar în vară. Mijlocașul croat a fost comparat cu Damjan Djokovic, fostul fotbalist al campioanei României.
08.11.2022 | 12:45
Video El e fotbalistul pentru care a insistat special Dan Petrescu E noul Djokovic in zilele lui bune Exclusiv
Karlo Muhar a fost adus la CFR Cluj la insistențele lui Dan Petrescu. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj traversează o perioadă foarte bună în această perioadă. Formația lui Dan Petrescu s-a calificat în primăvara europeană, iar în campionat vine după o victorie pe teren propriu, scor 3-1 cu FC U Craiova. CFR Cluj a adus nume noi în perioada de mercato din vară, iar Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI numele unuia dintre jucătorii preferați ai lui Dan Petrescu.

Karlo Muhar, fotbalistul de la CFR Cluj, a fost adus la insistențele lui Dan Petrescu

CFR Cluj s-a întărit serios în vară, iar printre jucătorii aduși se numără și Karlo Muhar. Mijlocașul croat a mai evoluat sub comanda lui Dan Petrescu la Kayserispor, iar odată cu revenirea la Cluj, „Bursucul” nu a uitat de el.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a povestit culisele transferului lui Muhar la CFR Cluj. „Dan Petrescu l-a avut elev în Turcia și este exact așa cum ne-a povestit de el. Am făcut eforturi să-l aducem. El a vrut să vină să lucreze sub comanda lui Dan Petrescu. Știe ce antrenor este. Muhar, chiar după ce a plecat Dan Petrescu, a venit un alt antrenor și a continuat să joace la Kayserispor. Acel antrenor a fost schimbat din nou, el a fost titular, după care a ajuns în Polonia și a fost urmărit de noi.

Dezamăgirea a fost pentru o scurtă perioadă de timp, în momentul în care l-am transferat. S-a vorbit și s-a scris urât despre el, doar din cauza faptului că nu am anunțat așa cum trebuia pe site-ul clubului să apară informația că a fost transferat la noi, atlfel nu ar mai fi existat acest subiect. Important este că Muhar a demonstrat că este un jucător cu totul și cu totul altfel”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Karlo Muhar, comparat cu Damjan Djokovic: „Exact așa a fost și prezentat”

Alin Buzărin, prezent în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, a îndreptat discuția spre fostul mijlocaș al CFR-ului Damjan Djokovic. În prezent la Al Raed, Djokovic a fost de 4 ori campion cu CFR Cluj și a adunat 152 de partide în tricoul ardelenilor.

„Senzația mea este că Dan Petrescu îl caută în continuare pe Djokovic. Cumva în direcția asta se duce, un mijlocaș care să fie solid și sus să joace bine”, a adăugat jurnalistul Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

„Exact așa a și fost prezentat. Când vorbeam de Muhar mi se spunea că este un fel de Djokovic în zilele lui bune”, a spus Cristi Balaj. Realizatorul emisiunii, Horia Ivanovici, a intervenit și a făcut referire la adresa șuvițelor lui Karlo Muhar. „Aveți varianta îmbunătățită a lui Djokovic. Ceea ce nu e rău deloc. Cristi te rog frumos să-l întrebi cu șuvițele. E breaking news”, a adăugat realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

„Decât să stea prin altă parte mai bine stă să-și facă șuvitele”, a completat amuzat președintele campioanei României. În vârstă de 26 de ani, Karlo Muhar a ajuns în vară la CFR Cluj de la Lech Poznan pentru 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Karlo Muhar mai are contract încă 2 ani cu CFR Cluj, dezvăluire la Fanatik Superliga

Karlo Muhar s-a integrat repede în lotul celor de la CFR Cluj. Mijlocașul croat este unul dintre jucătorii cu cele mai multe meciuri în picioare în acest sezon. A adunat 25 de partide, a înscris de 4 oriși a pasat decisiv o singură dată.

Mijlocașul croat a înscris singurul gol al partidei dintre Rapid și CFR Cluj 2-1, meci la finalul căruia arbitrajul a fost acuzat grav. Cristi Balaj a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI pe cât se întinde durata contractului lui Muhar cu CFR Cluj.

„Muhar mai are contract încă doi ani dacă nu greșesc. Nu avem pericol, singurul jucător care urmează, după ce va reveni pentru că va exista o propunere din partea noastră este Debeljuh. Muhar, în principiu mai are doi ani, nu este în pericol”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

  • 750.000 de euro este cota de piață a lui Karlo Muhar, conform Transfermarkt.
  • 25 de meciuri, 4 goluri și o pasă decisivă sunt cifrele lui Muhar la CFR Cluj în acest sezon.
ADVERTISEMENT