Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Video exclusiv. ”Tavi Popescu pleacă pe bani mulți de la FCSB! În Italia, i-ar sparge pe toți”

Tavi Popescu a dat semne de revenire la forma bună după ce FCSB s-a despărțit de Nicolae Dică, iar Dumitru Dragomir crede că ”perla” lui Gigi Becali va pleca pe bani mulți.
02.12.2022 | 13:01
Video exclusiv Tavi Popescu pleaca pe bani multi de la FCSB In Italia iar sparge pe toti
Tavi Popescu a dat semne de revenire la forma bună după ce FCSB s-a despărțit de Nicolae Dică, iar Dumitru Dragomir crede că ”perla” lui Gigi Becali va pleca pe bani mulți. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Puștiul de 19 ani a înscris în derby-ul cu Rapid de acum o lună primul său gol, din acest sezon, după o secetă care a durat jumătate de an.

FCSB va câștiga bani buni din transferul lui Tavi Popescu

Deși s-a aflat pe o pantă descendentă în startul acestui sezon, Dumitru Dragomir a afirmat la cea mai recentă emisiune FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că este convins de faptul că Tavi Popescu va pleca pe bani buni de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Fostul șef de la LPF consideră că o eventuală cedare a mijlocașului Malcom Edjouma nu ar fi o pierdere pentru vicecampioana României. ”Cine să-mi placă? Nu-mi place de niciunul. Edjouma nu va fi nicio pierdere dacă pleacă. De la Steaua (n.r. – FCSB) un singur jucător e pierde dacă pleacă: Octavian Popescu.

Fac pariu că îl strică antrenorii. Poate Pintilii să-l repună pe picioare. Este un autentic talent de care trebuie să aibă grijă. Edjouma poate să plece fără probleme, i-aș da drumul fluierând. Are valoare de SuperLiga, dar SuperLiga nu are valoare.

ADVERTISEMENT

Deocamdată îl văd pe Tavi Popescu și pe Cordea. Pe Cordea ar trebui să-l vândă, dar pe Popescu nu ia bani mulți acum. Cordea face acum undeva la 3-4 milioane de euro, iar Popescu e la 15-20 de milioane de euro. Este unul dintre cei mai talentați din Europa”, a declarat Dragomir.

VEZI VIDEO MAI JOS

Cât valora Tavi Popescu dacă se năștea în Italia

Supranumit și ”Oracolul din Bălcești”, Dumitru Dragomir a estimat că dacă Octavian Popescu s-ar fi născut într-o țară din vestul Europei ar fi costat la acest moment undeva între 40 și 50 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

”Dacă intra pe mâna unor antrenori ca lumea, băgau forță în el, era unul dintre cei mai tari fotbaliști din Europa. Dacă se duce la o echipă în Italia îi sparge pe toți. Dacă era născut în Italia costa 40-50 de milioane de euro.

Gândiți-vă că joacă la Steaua (n.r. – FCSB), pe o presiune nemaipomenită, la 19 ani. Trebuie să reziști presiunii spectatorilor, a patronului, a conducătorilor, că și MM (n.r. – Mihai Stoica) pune presiune pe tine.

ADVERTISEMENT

Plus antrenorii care cum greșesc, cum sunt dați afară. Dică nu a fost deloc un antrenor rău, numai că energia negativă degajată de el și încruntarea asta în permanență nu dă bine. Trebuie să te adaptezi, să fii un diplomat, dar el ca antrenor nu era rău”, a mai spus Dragomir, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT