Sport

Viitor incert pentru Ianis Hagi: „Nu mai are loc la Rangers”. Scoțienii sunt extrem de furioși: „A scuipat clubul”

Viitorul lui Ianis Hagi este pus sub semnul întrebării. Internaționalul român i-a supărat pe scoțieni pentru declarațiile date în presa din Spania.
13.02.2024 | 22:03
Viitor incert pentru Ianis Hagi Nu mai are loc la Rangers Scotienii sunt extrem de furiosi A scuipat clubul
Ianis Hagi nu mai este dorit de Rangers. Șanse puține ca românul să continue și în La Liga la Alaves. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi nu a impresionat deloc în actuala stagiune. Internaționalul român împrumutat de Alaves de la Rangers a fost mai mult rezervă în La Liga și cel mai probabil nu va rămâne în Spania. Situația a devenit complicată pentru Ianis Hagi, care nu mai este dorit nici de Rangers.

Viitor incert pentru Ianis Hagi: „Nu mai are loc la Rangers”

Ianis Hagi a semnat cu Alaves la începutul sezonului, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Internaționalul român este împrumutat de la Rangers până la finalul sezonului. Fiul lui Gică Hagi nu i-a impresionat pe spanioli. În cele 16 meciuri pe care le-a adunat în La Liga, Ianis Hagi a reușit doar o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Ianis Hagi a fost doar de 6 ori titular în campionat și este foarte puțin probabil să continue la Alaves din vară. Presa din Scoția susține că Ianis Hagi nu mai este dorit nici de Rangers. Astfel, fotbalistul de 25 de ani ar urma să fie din nou împrumutat sau cedat definitiv de vicecampioana Scoției.

Publicația scoțiană Ibrox Noise a analizat situația lui Ianis Hagi și a argumentat concluzia potrivit căreia românul nu va continua din vară pe „Ibrox Stadium” din Glasgow. „Ar putea fi final de drum pentru Ianis Hagi la Rangers”, este titlul dat de scoțieni articolului dedicat fotbalistului român.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, înlocuit de Rangers cu Fabio Silva

Scoțienii l-au anunțat deja pe înlocuitorul lui Ianis Hagi la Rangers. Este vorba despre portughezul Fabio Silva, care este împrumutat de la Wolves. Atacantul de 21 de ani a luat deja tricoul cu numărul „7” purtat de Ianis Hagi la Rangers.

„Ianis Hagi nu se va întoarce! Rangers i-a oferit tricoul său lui Fabio Silva într-un gest simbolic de despărțire. Chiar dacă din punct de vedere tehnic vara aceasta va fi din nou jucătorul lui Rangers, probabil, Ianis Hagi fie va fi împrumutat, fie va fi vândut”, au mai scris jurnaliștii scoțieni.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi i-a înfuriat la maximum pe scoțieni: „A scuipat clubul”

Un alt motiv pentru care scoțienii susțin că Ianis Hagi nu va mai juca la Rangers îl reprezintă declarațiile pe care internaționalul român le-a făcut în presa din Spania. Românul a susținut că La Liga este campionatul în care vrea să joace, deși îmbracă tricoul lui Alaves fiind împrumutat de la Rangers.

Cuvintele lui Ianis Hagi i-au scos din sărite pe scoțieni care au făcut o asociere uluitoare. „Hagi este complet în plus acum pentru Rangers și, având în vedere cât de rapid regresează în Spania, nu i-ar putea aduce nimic bun echipei. 

ADVERTISEMENT

Și-a stricat, de asemenea, relațiile cu Rangers, când a solicitat să joace (n.r. – când Michael Beale era antrenor), apoi a scuipat clubul când a spus că și-a dorit să joace în campionatul Spaniei. Și era doar un jucător împrumutat în acel moment”.

De altfel, scoțienii au înaintat faptul că antrenorul lui Rangers, Philippe Clement, vrea să pună în teren doar jucătorii care „vin să joace 100 % cu sufletul”. În urma declarațiilor lui Ianis Hagi, scoțienii au ajuns la concluzia că românul nu are loc pe Ibrox Stadium.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt.com
  • 2 goluri a marcat Ianis Hagi la Alaves, în Cupa Regelui, contra echipei de liga a 6-a Deportivo Murcia
ADVERTISEMENT