Sport

Viitorul fotbalului e asigurat. Care sunt tinerele staruri așteptate să explodeze la Euro 2020

Euro 2020 este dominat de jucătorii consacrați, însă tinerele staruri ale fotbalului bat la ușa afirmării și vor cu ardoare să iasă în prim-plan.
28.06.2021 | 19:08
Viitorul fotbalului e asigurat Care sunt tinerele staruri asteptate sa explodeze la Euro 2020
ADVERTISEMENT

Faza grupelor și-a încheiat partidele fără mari surprize, astfel încât marile forțe ale Europei vor avea șansa să-și testeze tinerii jucători în meciuri extrem de tari în fazele eliminatorii.

Deja celebrii Cristiano Ronaldo, Kevin de Bruyne, Romelu Lukaku sau Karim Benzema și-au arătat calitățile la acest turneu final, astfel că ar fi momentul ca viitorii mari fotbaliști să iasă la rampă.

ADVERTISEMENT

Euro 2020, scena perfectă pentru tinerele staruri

Dacă vorbim de tinerele staruri de la Euro 2020, avem o pleiadă de jucători extrem de interesanți care au rămas în competiție după faza grupelor, iar bătălia pentru titlul de cel mai bun tânăr de la Euro 2020 este una deschisă.

Favorit pare să fie neamțul Kai Havertz, cel care a contribuit decisiv la calificarea Germaniei în optimile de finală. Fără golurile starului care a câștigat Champions League cu Chelsea, probabil că despre nemți s-ar fi vorbit astăzi ca despre marea dezamăgire de la Euro 2020.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, jucătorul de 22 de ani are cele mai mari șanse să primească titlul de cel mai bun tânăr de la turneul final, Unibet oferindu-i o cotă de 4,50. Rămâne acum ca Havertz să confirme așteptările în marele meci din optimi cu Anglia.

Foden este speranța Angliei

Imediat în spatele atacantului Germaniei se află unul dintre cei doi portari care au închis buturile în faza grupelor. Este vorba de talentatul goalkeeper italian Gianluigi Donnarumma, care pare că vrea să facă turneul vieții în așteptarea unui contract fabulos după cce s-a despărțit de AC Milan.

ADVERTISEMENT

Unibet i-a oferit o cotă de 6,50 lui Donnarumma pentru a fi cel mai bun tânăr de la Euro 2020. Deși are doar 22 de ani, ”Gigi” este principalul ”vinovat” de recordul fantastic reușit de naționala Italiei, care nu a primit gol în ultimele 11 partide.

Al treilela favorit în această ierarhie este mijlocașul englez Phil Foden. Lăudat de Pep Guardiola, care a spus că nu a mai văzut niciodată un fotbalist atât de cerebral la o vârstă atât de fragedă, Foden se arată a fi viitorul lider al ”leilor” și are o cotă la Unibet de 8,00.

ADVERTISEMENT

Va fi Isak eroul Suediei?

Imediat în spatele acestui podium se află viitorul star al Barcelonei și al naționalei Spaniei, Pedri, căruia Unibet i-a oferit o cotă de 9,00, iar Top 5 este încheiat de atacantul suedez Alexander Isak (cotă 13,00 la Unibet).

În continuare, Unibet a pus la cotă 15,00 trei fotbaliști care au un viitor extraordinar în față. Este vorba de englezii Mason Mount și Bukayo Saka și olandezul Matthijs de Ligt.

Alți doi fotbaliști care vin tare din urmă sunt danezul Mikkel Damsgaard și spaniolul Ferran Torres, pe care Unibet i-a cotat cu 17,00 la titlul de cel mai bun tânăr de la Euro 2020.


  • (P) 8,00 este cota UNIBET ca englezul Phil Foden să fie cel mai bun tânăr de la Euro 2020. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: