Sport

Mutarea verii: Vinicius a venit în România să semneze cu FCSB! Fanatik confirmat. Reacția brazilianului: „Sunt bucuros”. Update exclusiv

Paulo Vinicius s-a despărțit de CFR Cluj în această vară, dar FANATIK a aflat că el va juca tot în România urmând să semneze cu FCSB.
26.07.2021 | 18:25
Mutarea verii Vinicius a venit in Romania sa semneze cu FCSB Fanatik confirmat Reactia brazilianului Sunt bucuros Update exclusiv
ADVERTISEMENT
26-07-2021
15:40

Mutarea verii: Vinicius a venit în România să semneze cu FCSB! Fanatik confirmat. Reacția brazilianului: „Sunt bucuros”. Update exclusiv

Paulo Vinicius a revenit în România, urmând să semneze cu FCSB.

Fundașul brazilian s-a declarat fericit pentru faptul că a revenit în țara noastră.

„Sunt bucuros că am revenit în România! Vorbim după… (n.r. vizita medicală)”, a declarat Paulo Vinicius, după ce a ajuns la București.

Impresarul Florin Vulturar a dezvăluit că Paulo Vincius a semnat deja un contract, prin e-mail, cu echipa lui Gigi Becali.

„În proporție de 90% e rezolvată. Acum, trebuie să vină să facă vizita medicală și după vom vedea restul detaliilor, dar în proporție de 90% s-au înțeles, a semnat un contract prin e-mail și rămâne doar să facă vizita medicală. Au fost două oferte, una din Portugalia, una din România. Era acasă, cu familia, în Brazilia. A fost în vacanță și s-a antrenat cu o echipă din Brazilia”, a declarat Florin Vulturar.

26-07-2021
15:38

Gigi Becali confirmă venirea lui Paulo Vinicius la FCSB. exclusiv

Gigi Becali a confirmat, în exclusivitate, pentru Fanatik, faptul că Paulo Vinicius va semna cu FCSB.

„Da, este adevărat, mâine vine Vinicius. Ne-am înțeles de ceva timp cu el, o să joace fundaș central împreună cu Alexandru Cretu. Cine să joace acolo dacă nu Crețu cu Vinicius?”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

La scurt timp după ce a câștigat titlul cu ardelenii, fundașul brazilian și-a anunțat plecarea din Gruia.

Deși luna viitoare va împlini 37 de ani, Vinicius a fost unul dintre pilonii defensivei campioanei României

ADVERTISEMENT

FCSB va semna cu Paulo Vinicius

Paulo Vinicius și-a încheiat contractul cu CFR Cluj la finalul sezonului precedent și conducere ardelenilor nu i-a propus prelungirea, deși se pare că jucătorul ar fi vrut să continue la campioana României.

Plecat în Brazilia, Vinisius se va întoarce în România, FANATIK aflând că jucătorul urmează să semneze cu rivala FCSB, fiind dorit în mod expres de finanțatorul Gigi Becali, care întotdeauna a vorbit frumos despre el.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, ”roș-albaștrii” i-au luat deja bilet de avion jucătorului, iar acesta va ajunge luni, 26 iulie, în România pentru a pune la punct ultimele detalii ale mutării la formația antrenată de Dinu Todoran.

Brazilianul va câștiga mai puțin decât la CFR

Finanțatorul Gigi Becali i-a făcut o propunere cu un contract pe un an și un salariu de 15.000 de euro pe lună, cu 5.000 mai puțin decât a câștigat în sezonul precedent la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că cele două părți au ajuns la o înțelegere în proporție de 90%, mai fiind de stabilit doar anumite detalii legate de clauzele din contract, dar sunt șanse foarte mari ca Paulo Vinicius să îmbrace tricoul vicecampioanei României.

După ce a plecat de la CFR Cluj, fundașul brazilian a mai avut oferte din țara natală și dinb liga a doua portugheză, dar în cele din urmă a decis să revină în România și să joace la marea rivală FCSB.

ADVERTISEMENT

Vinicius, cel mai bun străin din Liga 1

Fundașul central de 36 de ani a scris istorie în tricoul lui CFR Cluj, unde s-a impus extrem de rapid ca titular, când a venit în 2017 de la Apollon Limassol și a trăit în Gruia cele mai frumoase clipe din cariera de fotbalist, câștigând patru titluri de campion și două Supercupe ale României.

Vincius a făcut parte din echipa sezonului 2017–18, 2018–19, 2019–20, iar în 2020 a fost ales cel mai bun jucător străin din Liga 1, ceea ce spune multe despre valorea acestui jucător.

Deranjat de gafa comisă de Iulian Cristea în meciul cu Șahtior Karagandy, Gigi Becali a anunțat că în curând va aduce un fundaș central. ”E posibil să fie Vinicius, nu știu!”, a reacționat finanțatorul ”roș-albaștrilor” în momentul în care a fost chestionat pe marginea subiectului.

ADVERTISEMENT