Sport

Virgil van Dijk, adevărul despre plecarea de la Liverpool: „A fost un șoc mare pentru mine”

Virgil van Dijk a vorbit despre plecarea de la Liverpool. Căpitanul de pe Anfield Road lăsase de înțeles că va pleca la finalul sezonului după anunțul lui Jurgen Klopp.
31.01.2024 | 10:27
Virgil van Dijk adevarul despre plecarea de la Liverpool A fost un soc mare pentru mine
Virgil van Dijk a vorbit despre plecarea de la Liverpool. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Virgil van Dijk a fost șocat de anunțul făcut în urmă cu 5 zile de Jurgen Klopp. Antrenorul german și-a anunțat plecarea de la Liverpool la finalul sezonului după 9 ani. Fundașul olandez lăsase de înțeles că va pleca și el la finalul stagiunii. Virgil Van Dijk a mărturisit că declarațiile sale au fost „scoase din context”.

Virgil van Dijk, adevărul despre plecarea de la Liverpool: „A fost un șoc mare pentru mine”

Căpitanul lui Liverpool, Virgil van Dijk, a respins varianta potrivit căreia va pleca de la Liverpool la finalul sezonului. În primă fază, internaționalul olandez a refuzat să vorbească despre prelungirea contractului pe Anfield, scadent în iunie 2025.

ADVERTISEMENT

Declarațiile lui Virgil van Dijk i-au îngrijorat pe fanii lui Liverpool. Astfel, fundașul în vârstă de 32 de ani a fost nevoit să vină cu declarații care să-i liniștească pe suporterii înfocați. „Îmi place clubul. Iubesc fanii. Declarațiile mele au fost scoase complet din context.

Nu este vorba despre mine, ci despre noi. Nimic nu s-a schimbat. Acum cinci zile nici măcar nu vorbeam despre contractul meu, așa că este un pic prostesc. Concentrarea mea este să mă asigur că acest an este un an foarte special”, a declarat Virgil van Dijk pe canalul de Youtube Men in Blazers.

ADVERTISEMENT

Virgil van Dijk, declarație de dragoste pentru Liverpool: „Sunt dedicat clubului pe care îl iubesc”

Virgil van Dijk a recunoscut că anunțul plecării lui Jurgen Klopp l-a șocat. Căpitanul lui Liverpool vrea să își îndeplinească toate obiectivele în acest sezon alături de restul echipei. „A fost, evident, un anunț important, a fost un șoc mare pentru fiecare dintre cei conectați la club. 

Am simțit exact ceea ce fanii au simțit în acel moment. Dar, aici ne referim la afaceri. Vrem să dăm drumul, vrem să realizăm lucrurile la care am visat la începutul sezonului. Suntem într-o poziție bună, așa că hai să dăm totul. 

ADVERTISEMENT

Dar, așa cum am spus, nu rostogoli declarațiile. Sunt pe deplin dedicat clubului pe care îl iubesc. Îmi place fiecare zi la Liverpool. Eu sunt căpitanul și vom lupta pentru toate obiectivele. Vom vedea cum merge”, au fost cuvintele lui Virgil van Dijk.

Jurgen Klopp nu pleacă singur de la Liverpool: „Se vor schimba multe lucruri”

Jurgen Klopp va pleca la finalul sezonului alături de asistenții Pep Lijnders, Vitor Matos și Peter Krawietz. Totodată, directorul sportiv Jorg Schmadtke va pleca încă din această iarnă, după încheierea perioadei de transferuri.

ADVERTISEMENT

„Se vor schimba atât de multe lucruri după înlocuirea nu numai a managerului, ci întregului staff tehnic. Sunt foarte curios în ce direcție va merge clubul, dar vom vedea”, a mai spus Virgil van Dijk.

ADVERTISEMENT