Life

Viviana Sposub a dezvăluit de ce pornesc conflictele în relația cu George Burcea: “Mă aprind destul de repede”

De ce pornesc conflictele în relația dintre Viviana Sposub și George Burcea? Fosta prezentatoare a dezvăluit care e motivul.
17.10.2022 | 14:41
Viviana Sposub a dezvaluit de ce pornesc conflictele in relatia cu George Burcea Ma aprind destul de repede
Viviana Sposub, dezvăluiri despre relația George Burcea. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, Viviana Sposub a dezvăluit de ce pornesc conflictele în relația cu George Burcea. Tânăra a recunoscut că se supără mai repede decât partenerul ei.

Viviana Sposub, adevărul despre conflictele din relația cu George Burcea

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a vorbit despre relația cu George Burcea, cu care formează un cuplu de doi ani.

ADVERTISEMENT

Diferența de vârstă dintre cei doi este de 9 ani, însă nu a reprezentat un obstacol pentru ei. Au crescut în același oraș, Botoșani, dar s-au cunoscut la București.

Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma, acolo unde a început povestea lor de dragoste. Deși mulți nu le dădeau șanse să aibă o relație foarte lungă, foștii concurenți sunt și acum împreună și le merge foarte bine.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub a recunoscut că există și tensiuni în relația lor, însă certurile se rezolvă destul de repede. Fosta prezentatoare de la Kanal D este o fire împăciuitoare.

“Eu mă consider cea mai înțeleaptă în relația asta. Se întâmplă să ne mai ciondănim, pentru că suntem oameni.

ADVERTISEMENT

Eu mă aprind mai repede, mă supăr destul de repede, dar după aceea îmi trece și vreau să dau timpul înapoi: ‘Hai, iubire, că nu a fost așa!’ Și de acum se supără el.

Dar reușim întotdeauna să ajungem la un numitor comun și nu cred că stăm prea mult timp supărați, că stăm și în aceeași casă și ar fi culmea să stăm supărați, adică avem lucruri de făcut.”, a declarat ea pentru unica.ro.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub se înțelege bine cu fiicele lui George Burcea

Viviana Sposub a recunoscut că gătitul nu este punctul ei forte, însă partenerului ei îi place foarte mult să facă mâncare.

Actorul nu are nicio problemă cu diferența de 9 ani dintre el și partenera lui, ci din contră. “Mă țin bine, pentru că Viviana îmi dă din tinerețea ei.”, a declarat el pentru sursa citată.

Fostei prezentatoare îi plac foarte mult copiii, așa că se înțelege foarte bine cu fiicele lui George Burcea și ale Andreei Bălan, Ella și Clara, alături de care s-a filmat.

Recent, fiica cea mare a actorului a împlinit 6 ani, iar acesta s-a fotografiat împreună cu ea, cu Clara și cu Viviana Sposub.

ADVERTISEMENT