Sport

Vlad Chiricheș a cerut schimbarea în Cremonese – Salernitana. Ratează convocarea la echipa națională pentru dubla cu Kosovo și Elveția!

Vlad Chiricheş ar putea rata convocarea la echipa naţională pentru meciurile cu Kosovo şi Elveţia. Fundaşul a cerut schimbare în ultimul meci al lui Cremonese în Serie A.
03.06.2023 | 22:49
Vlad Chiriches a cerut schimbarea in Cremonese  Salernitana Rateaza convocarea la echipa nationala pentru dubla cu Kosovo si Elvetia
Vlad Chiricheş, căpitanul echipei naţionale. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În ultima etapă din Serie A, Cremonese a primit vizita celor de la Salernitana. Vlad Chiricheş a început ca titular pentru gazde, însă nu a rezistat pe teren decât 12 minute, după care a cerut schimbare.

Vlad Chiricheș a cerut schimbarea în Cremonese – Salernitana! Ratează dubla cu Kosovo şi Elveţia?

Căpitanul naţionalei României a acuzat o accidentare şi convocarea sa la meciurile echipei naţionale pentru dubla cu Kosovo şi Elveţia din 16 şi 19 iunie este pusă sub semnul întrebării în acest moment.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheş a ratat şi acţiuna din luna martie a echipei naţionale tot din cauza accidentărilor. Sunt veşti proaste pentru Edi Iordănescu, iar din informaţiile noastre, cuplul de fundaşi centrali pentru cele două meciuri va fi Burcă – Drăguşin.

Cei doi au făcut cuplu în defensivă şi la meciurile cu Andorra şi Belarus, din debutul preliminariilor. Vlad Chiricheş a avut un sezon presărat de accidentări. Din noiembrie 2022 până în ianuarie 2023 a lipsit din cauza unei accidentări musculare.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheş, ofertat de FCSB!

Apoi, o accidentare la adductori l-a ţinut departe de gazon pentru încă două luni. Fundaşul central a apucat să mai joace doar cinci meciuri în acest final de sezon şi a ieşit din nou din cauza unei accidentări.

Cremonese este retrogradată matematic în Serie B şi sunt şanse mari ca Vlad Chiricheş să schimbe echipa în această vară. Fundaşul central ar putea reveni după 10 ani la FCSB, acolo unde Gigi Becali îl vrea.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat oferta importantă pe care patronul FCSB i-a pus-o pe masă lui Vlad Chiricheş pentru a reveni în SuperLiga. Rămâne de văzut dacă fundaşul central va putea fi convins.

Fundaşul a debutat în 2011 în naţionala României

Ultima acţiune a naţionalei României la care a participat Vlad Chiricheş a fost în iunie 2022, când a fost integralist în toate cele patru partide disputate în Nations League: 0-2 cu Muntenegru, 0-1 cu Bosnia, 1-0 cu Finlanda şi 0-3 cu Muntenegru.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 33 de ani, Vlad Chiricheş a debutat în naţionala României în 2011 şi de atunci a bifat 75 de prezenţe sub tricolor. A evoluat la un turneu final: Euro 2016.

  • 1.300.000 de euro este cota de piaţă a lui Chiricheş
  • 16 meciuri a jucat fundaşul în acest sezon
ADVERTISEMENT