Sport

Vlad Chiricheș, transfer surpriză în Serie A! Clubul care negociază pentru căpitanul naționalei

În ciuda faptului că a avut un sezon modest cu Sassuolo, Vlad Chiricheș nu duce lipsă de oferte de transfer. Ultima înscrisă pe listă pentru achiziționarea sa este o echipă nou promovată în Serie A.
14.06.2022 | 18:19
Vlad Chiriches transfer surpriza in Serie A Clubul care negociaza pentru capitanul nationalei
În ciuda faptului că a avut un sezon modest cu Sassuolo, Vlad Chiricheș nu duce lipsă de oferte de transfer. Ultima înscrisă pe listă pentru achiziționarea sa este o echipă nou promovată în Serie A. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Căpitanul naționalei mai are un an de contract cu Sassuolo, dar oficialii grupării ”neroverde” nu s-ar opune unei eventuale plecări dacă vor obține o sumă decentă de bani.

Un club din Serie A vrea să-l transfere pe Vlad Chiricheș

Deși a ajuns la 32 de ani, Vlad Chiricheș este în continuare un jucător extrem de tentant pentru formațiile din străinătate, iar ultimul club din Serie A interest de transferul său este nou promovata Cremonese.

ADVERTISEMENT

Celebrul jurnalist italian Gianluca di Marzio, specializat pe transferuri, a anunțat că există negocieri între cele două cluburi pentru fundașul român. ”Cremonese continuă să se intereseze de Vlad Chiricheș, un fundaș cu experiență al cărui contract cu Sassuolo expiră în vara lui 2023”, scrie acesta pe site-ul său.

Pe lângă căpitanul naționalei României, Cremonese l-ar mai vrea de la Sassuolo și pe fundașul stânga Leonardo Sernicola (25 de ani). Acesta a jucat sub formă de împrumut la Cremonese în sezonul precedent, iar nou promovata și-ar dori să-l mai păstreze încă un an.

ADVERTISEMENT

Curg ofertele pentru căpitanul naționalei

Vlad Chiricheș stârnește în continuare interesul mai multor cluburi din campionatele importante ale Europei. De serviciile sale se mai interesează o altă nou promovată în Serie A, Monza, club patronat de celebrul Silvio Berlusconi.

O altă variantă lansată de jurnaliștii italieni este Galatasaray Istanbul, care vrea să se întărească după un sezon dezamăgitor în care a încheiat pe locul 13. În cazul în care va ajunge în Turcia, Chiricheș va fi coleg cu Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT

Galatasaray a trimis o ofertă oficială pe adresa clubului italian și așteaptă un răspuns. Cei de la Sassuolo înclină de asemenea să se despartă de jucător încă din această vară, mai ales că din iarnă va intra în ultimele șase luni și ar putea semna cu orice echipă.

Făcut praf în Italia

Vlad Chiricheș a jucat 29 de meciuri în acest sezon în Serie A, însă jucătorul nu i-a convins deloc pe suporteri și pe jurnaliști, fiind inclus pe lista neagră a fotbaliștilor din campionatul Italiei.

ADVERTISEMENT

Ziariștii de la tuttomercatoweb.com l-au desemnat pe fundașul român dezamăgirea sezonului. ”Pas înapoi pentru fundașul român. Experiența sa a fost decisivă în multe ocazii, dar greșelile încep să devină un pic prea multe. Valoros, dar și dezastruos, Vlad a alternat între prestații bune și proaste. Un amestec ‘letal’, deoarece a demonstrat că poate face mult mai mult decât atât”, au scris italienii.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,36 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul România – Muntenegru. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT