Sport

Vlad Morar, mesaj care stârnește controverse înainte de Dinamo – FCU Craiova 1948: “Pentru mine, ei sunt adevărata Universitatea”

Atacantul lui Dinamo, Vlad Morar, consider că echipa lui Adrian Mititelu este adevărata Universitatea Craiova, iar pentru el acest meci este un adevărat derby.
07.04.2022 | 12:15
Vlad Morar mesaj care starneste controverse inainte de Dinamo  FCU Craiova 1948 Pentru mine ei sunt adevarata Universitatea
Dinamo se află la 9 puncte distanță de FC U Craiova 1948 înainte de meciul direct. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ultrașii de la Peluza Sud Craiova 1997 și Peluza Cătălin Hîldan și-au declarat război total înainte de meciul din play-out-ul Casa Pariurilor Liga 1.

Vlad Morar consideră că echipa lui Mititelu este adevărata Universitatea Craiova: „Este un derby”

Atacantul lui Dinamo a recunoscut că în vestiar este o altă atmosferă după victoria cu Chindia Târgoviște și se pot salva de la baraj: „Sperăm să obținem cele trei puncte, tot lotul e complet. Atmosfera e foarte bună după meciul cu Chindia. Urmează două meciuri foarte importante pentru noi și apoi ne putem gândi la salvarea directă”.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant al Mediașului a dezvăluit că toți jucătorii au revenit la antrenamente și nu mai sunt probleme cu accidentările: „Ei au avut o serie de rezultate pozitive, dar jucăm acasă și vrem să dăm totul să câștigăm. Am avut multe accidentări, jucători care ne pot ajuta și acum sunt alături de noi”.

Nici Vlad Morar nu consideră că jucătorii lui Dinamo au avut probleme fizice, care au provocat valul interminabil de accidentări: „Și preparatorul fizic care a fost înainte ne-a ajutat. Nu au fost probleme”.

ADVERTISEMENT

De ce a ales Vlad Morar să semneze cu Dinamo: „Echipa m-a dorit foarte mult”

Pentru Vlad Morar, echipa lui Adrian Mititelu este continuatoarea „Craiovei Maxima” și tratează acest meci ca pe un derby: „Este un derby și sperăm ca suporterii noștri să fie mai mulți și să ne împingă de la spate. Eu consider că ei sunt adevărata Craiova”.

Atacantul a dezvăluit de ce a ales Dinamo și își dorește ca de la anul Dinamo să se bată pentru un loc de play-off: „Echipa m-a dorit foarte mult și am decis să vin. Pentru mine înseamnă totul Dinamo și până la finalul campionatului trebuie să scăpăm echipa. Trebuie să fim în play-off an de an”, a explicat jucătorul într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin se teme de meciul cu FC U Craiova 1948: „Sper să nu facem greșeli mari”

Defensiva lui Dinamo a fost extrem de nesigură în multe meciuri, iar Dusan Uhrin speră că alb-roșiii să fie mult mai atenți: „Au un jucător foarte periculos, Compagno și trebuie să avem grijă în zona de penalty. A înscris multe goluri și au jucători buni și la mijloc. Noi trebuie să avem grijă la jocul nostru și să ne concentrăm doar la asta”.

Antrenorul ceh îl laudă și pe Nicolo Napoli și se așteaptă la un meci mult mai greu decât cel cu Chindia Târgoviște: „E un joc important pentru noi și Nicolo Napoli e un antrenor bun care e de foarte mult timp acolo, cunoaște foarte bine echipa și știe cum să joace. Va fi dificil pentru noi, Craiova are o echipă bună.

ADVERTISEMENT

Sper să nu facem greșeli mari. Sper să fie multă lume pe stadion și atmosfera va fi una frumoasă. Suporterii sunt foarte importanți pentru noi”, a declarat și Uhrin înainte de meciul cu FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT