Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Vrea să plece la Rapid!” Cristi Balaj, acid când a fost adusă în discuție transferul omului-cheie din apărare: „N-aș vrea să ne stricăm relațiile!” Video

Yuri Matias a fost rezervă neutilizată la derby-ul cu FCSB, iar Horia Ivanovici a dezvăluit că fundașul vrea să plece la Rapid. Cum a răspuns președintele Cristi Balaj.
15.05.2023 | 13:13
Vrea sa plece la Rapid Cristi Balaj acid cand a fost adusa in discutie transferul omuluicheie din aparare Nas vrea sa ne stricam relatiile Video
Exclusiv. „Vrea să plece la Rapid!” Cristi Balaj, acid când a fost adusă în discuție transferul omului-cheie din apărare N-aș vrea să ne stricăm relațiile!” Video
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Rapid are pe listă patru jucători de la CFR Cluj. Unul dintre ei este Yuri Matias, care a fost scos din echipă de Dan Petrescu la meciul decisiv cu FCSB. Cristi Balaj a comentat situația fundașului central.

Yuri Matias, aproape de Rapid! A fost scos din echipă la meciul cu FCSB: „Nu se face așa ceva!”

Cristi Balaj a comentat informațiile FANATIK, potrivit cărora Yuri Matias vrea să se transfere la Rapid. Președintele lui CFR Cluj le-a bătut obrazul giuleștenilor: „Cei de la Rapid cu câteva etape înainte de final au început să discute de veniri, plecări de jucători… Nu se face așa ceva!

ADVERTISEMENT

Nu există în acest moment niciun jucător de care să se discute. Noi nu vorbim de plecări în timpul campionatului, decât atunci când s-a întrerupt campionatul și există perioadă de transferuri”, a explicat oficialul ardelenilor.

VIDEO AICI

Balaj a explicat că CFR Cluj nu a recurs niciodată la astfel de tactici: „Iar atunci când ne gândim la jucători de la alte echipe, care sunt în ultimele șase luni de contract, prima oară anunțăm clubul jucătorului, după care începem să purtăm negocieri cu impresarii și am demonstrat acest lucru”.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj, avertisment pentru Dan Șucu și Victor Angelescu: „Nu e în regulă”

Fostul mare arbitru a transmis un mesaj clar pentru conducerea clubului „alb-vișiniu”: „Noi suntem în luptă cu Rapid și e un club cu care avem o relație bună și respectăm și conducerea și staff-ul tehnic, jucătorii. N-aș vrea să ne stricăm relațiile. Fotbalul a demonstrat că e bine să ai o relație civilizată chiar și cu cei care ești în competiție.

Nu se face așa ceva și nu există subiect. Jucătorii noștri sunt profesioniști. Mi se pare mult prea mult. Domne, n-am sunat jucătorul, am vorbit cu impresarul! Nu e în regulă. Pentru că vin și ne povestesc oamenii și nu se face așa ceva. 

ADVERTISEMENT

După ce se termină campionatul, atunci când sunt oferte pentru orice jucător, le analizăm. Decizia va fi luată astfel încât să fie bine pentru jucător și pentru club. Nu suntem disperați să vindem. Exclus așa ceva”, a mai spus Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Yuri Matias, în conflict cu Dan Petrescu? „Am înțeles că vrea să meargă la Rapid”

Horia Ivanovici a pus problema dacă dorința jucătorului de a merge la Rapid l-a făcut pe Dan Petrescu să îl scoată din echipă: „N-am înțeles mutarea. E vreun conflict între Yuri și Dan Petrescu? Kolinger a fost depășit aseară. Nu era în forma lui Yuri, plus că nu înțeleg nici în repriza a doua de ce nu a fost băgat, mai ales că aduce aport ofensiv.

ADVERTISEMENT

Adică joci până acum cu Yuri, iar la meciul decisiv la care trebuia să câștigi ca să mai ai o șansă la titlu, nu îl bagi pe Yuri deși i-ai dat credit total până acum. Am înțeles că vrea să meargă la Rapid”.

Cristi Balaj exclude însă o ruptură între antrenor și jucător: „Nu există probleme între jucători și Dan Petrescu. Mi-e  greu să vorbesc de tactică și nu controlez acest subiect”. 

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT
Tags: