Sport

Zeljko Kopic, niciun zâmbet după al doilea succes la rând cu Dinamo: “Vreau să lupte în fiecare minut. Nu jucăm perfect”

Dinamo a obţinut a doua victorie la rând, 3-1 cu Oţelul Galaţi. Zeljko Kopic nu a zâmbit la final, dar şi-a felicitat elevii şi le-a transmis că trebuie să muncească în continuare.
18.02.2024 | 22:48
Zeljko Kopic niciun zambet dupa al doilea succes la rand cu Dinamo Vreau sa lupte in fiecare minut Nu jucam perfect
Zeljko Kopic, niciun zâmbet după al doilea succes la rând cu Dinamo: "Vreau să lupte în fiecare minut. Nu jucăm perfect". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a obţinut a doua victorie la rând, scor 3-1, cu Oţelul Galaţi şi părăseşte ultimul loc din SuperLiga. “Câinii” speră să îşi continue forma excelentă pentru a ieşi cât mai repede de pe locurile direct retrogradabile.

Zeljko Kopic, niciun zâmbet după al doilea succes la rând cu Dinamo: “Avem mult de muncă în continuare”

Zeljko Kopic a fost foarte mulţumit de prestaţia elevilor săi şi a declarat la finalul meciului că echipa trebuie să menţină acelaşi nivel şi în următoarele partide pentru că lupta pentru evitarea retrogradării va fi dură:

ADVERTISEMENT

“A fost un meci foarte bun. Am avut o mentalitate foarte bună, am ştiut cum să jucăm între linii şi cred că merităm victoria de azi. Avem mult de muncă în continuare, dar nivelul de îmbunătăţire… simt şi jucătorii mult mai încrezători.

Trebuie să continuăm în acelaşi ritm. Abdallah se descurcă foarte bine, dar trebuie să îi remarc şi pe ceilalţi jucători, echipa. A fost fantastic. Abdallah a evoluat foarte bine şi sper să o facă în continuare.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să fim la cel mai înalt nivel la fiecare meci”

Şi Botoşani joacă foarte bine. Au avut 2-1 până în ultimele minute în ultimele două meciuri. Nimeni nu va renunţa, toate echipele vor lupta. Trebuie să fim la cel mai înalt nivel la fiecare meci.

Dacă nu vom fi, într-o astfel de ligă sunt şanse mari să pierdem puncte. Sper că nu este serios cu Politic, o să vedem marţi la recuperare. Selmani a început antrenamentele, la fel şi noul transfer (n.r. Edgard Ie). 

ADVERTISEMENT

“O să analizăm ce a fost bine şi ce poate fi îmbunătăţit”

Vreau jucători de calitate, să am competiţie pe fiecare post. Vreau să lupte şi aşa văd lucrurile. Vreau să lupte pentru postul lor şi în fiecare minut. Există mereu loc de îmbunătăţire. Nu jucăm perfect.

O să analizăm ce a fost bine şi ce poate fi îmbunătăţit, astfel încât să continuăm să câştigăm”, a spus Zeljko Kopic la finalul confruntării.

ADVERTISEMENT

Dinamo a adunat 22 de puncte, două mai mult decât FC Botoşani. “Câinii” au un meci dificil etapa viitoare pe terenul celor de la CFR Cluj, echipă aflată în lupta pentru titlu.

ADVERTISEMENT