Sport

Zlatan Ibrahimovic, declarație de dragoste pentru AC Milan: ”Sper să rămân pe viață aici”

Atacantul Zlatan Ibrahimovic mai are contract cu AC Milan până la finalul sezonului, dar și-a arătat afecțiunea pentru acest club și speră să continue să îmbrace tricoul ”rossonerilor”.
06.12.2021 | 07:51
Zlatan Ibrahimovic declaratie de dragoste pentru AC Milan Sper sa raman pe viata aici
ADVERTISEMENT

La 10 ani distanță de la lansarea autobiografiei, suedezul este din nou în librării cu o nouă carte, ”Adrenalina, Istoriile mele ingnorate” în care își deapănă expriențele vieții.

Jucătorul care în octombrie a împlinit 40 de ani nu are de gând să se retragă și vrea să-și prelungească înțelegerea care îi expiră la finalul sezonului cu AC Milan.

ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic așteaptă prelungirea contractului cu AC Milan

Prezent la o emisiune a postului Rai 3 pentru a-și promova noua sa carte, Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit că iubește enorm de mult clubul AC Milan și își dorește să rămână pe viață la formația italiană.

”Vreau să joc cât mai mult și atâta timp cât voi avea adrenalină voi juca. Facem presiune pe Milan pentru reînnoirea contractului și sper să rămân pe viață la acest club. Mai am niște obiective de atins și vreau să mai câștigăm un titlu.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce va fi după fotbal așa că mi-e cam frică să mă opresc. Să vedem, dar vreau să continui să joc ca să nu am regrete mai târziu. Adrenalina mă ține la acest nivel, iar fără adrenalină nu aș fi acolo unde sunt. Adrenalina este cheia tuturor. Înainte eram mai rock and roll și mai frumos, acum sunt mai matur”, a declarat suedezul, conform milannews.it.

Carlo Ancelotti, un prieten adevărat pentru suedez

În continuare, atacantul de 40 de ani al Milanului a vorbit despre o serie de oameni care i-au marcat viața și cariera: ”Berlusconi întotdeauna a vrut să-mi tund părul, dar i-am spus că puterea mea este în părul meu. Van Basten mi-a adus probleme pentru că atunci când am ajuns la Ajax eram tânăr și m-au comparat cu el. Nu a fost ușor să țin pasul cu așteptările.

ADVERTISEMENT

Ronaldo brazilianul a fost cel mai puternic. L-am imitat pe teren, dar a făcut lucrurile cu o viteză incredibilă. Mourinho este un prieten grozav și un antrenor grozav. M-a făcut să cresc pe teren și în afara lui.

Ancelotti este o persoană grozavă și un antrenor grozav. Când a plecat de la PSG, l-am sunat și i-am spus ‘la revedere, domnule’. Mi-a răspuns spunându-mi să nu-i mai zic domnule pentru că suntem prieteni. Mino Raiola este totul… un agent, un prieten, un tată, mai mult decât un membru al familiei. La începutul carierei m-a ajutat foarte mult”.

ADVERTISEMENT

Ibrahimovic a adus magia la Milan

În finalul intervenției televizate, Zlatan Ibrahimovic a vorbit despre meciul decisiv cu Liverpool pentru calificarea în optimile de finală ale Champions League și despre lupta la titlu din Serie A: ”Nu cred în superstiții, sunt mai puternic decât aceste lucruri. Cu LIverpool este un meci important și trebuie să-l jucăm la maxim și să vedem cum merge.

Nu este doar meritul meu pentru ce se întâmplă la Milan, ci și al întregii echipe, dar totul depinde mereu de trofeele care se câștigă. Când semnează Ibra, întotdeauna există magie”.

Superstarul suedez se află într-o formă de invidiat în ciuda vârstei sale și a demonstrat acest lucru și într-un filmuleț postat recent pe contul său de Instagram. Însoțit de comentariul ”Trebuie să fii fără formă, precum apa”, acesta a depășit deja 9 milioane de vizualizări.

ADVERTISEMENT