Revista FANATIK

A apărut revista Fanatik! Casa de vis a Simonei, caii „boierului” Iftime, drama fotbalistului pentru care a plâns și Dumnezeu – exclusivități!

19.02.2021 | 17:55
A aparut revista Fanatik Casa de vis a Simonei caii boierului Iftime drama fotbalistului pentru care a plans si Dumnezeu  exclusivitati
ADVERTISEMENT

Da, a părut revista FANATIK! Numărul 719, pe luna februarie. Exclusivitățile FANATIK te așteaptă să le citești: Casa de vis a Simonei, caii „boierului” Iftime, drama fotbalistului pentru care a plâns și Dumnezeu…

Sunt doar câteva dintre subiectele pe care ți le oferă revista FANATIK în cele 32 de pagini de reportaje emoționante, interviuri cu sufletul pe masă, dezvăluiri spectaculoase, povești de viață dramatice și informații pentru pariori.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă revista FANATIK! Adevăr, emoție, sinceritate! Puneți masca, protejează-te și protejează-i și pe cei din jur, ieși din casă și ia revista FANATIK 719 de la orice chioșc de difuzare a presei! Nici nu știi ce pierzi dacă o ratezi!

A apărut revista Fanatik! Casa de vis a Simonei, caii „boierului” Iftime, drama fotbalistului pentru care a plâns și Dumnezeu

Casa de vis a Simonei Halep are… barca la scară! Pe malul lacului Snagov, de unde revista FANATIK îți oferă imagini în premieră cu stadiul investiției de peste 1 milion de euro în vila ce se va roti după soare și în care Simona și iubitul său Toni se vor bucura de un confort… regal!

ADVERTISEMENT

Pădurile, conacele și… herghelia lui Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, le poți vedea numai în revista FANATIK 719, din februarie! Super-reportaj în Moldova cea bătrână, unde „boierul” Iftime a investit peste 1,5 milioane de euro în istorie, natură și cai…

O dramă care sfidează cea mai bogată imaginație – morbidă! – de la Hollywood i-a fost dată s-o îndure unui fotbalist român. Numai din revista FANATIK 719 din februarie poți afla realitatea cutremurătoare prin care a trecut, și trece!, un om cu o putere interioară formidabilă. Direct de la el, într-un reportaj impresionant de la locul tragediei!

ADVERTISEMENT

Ce mai poți citi în revista FANATIK 719 din februarie

  • Ce „bornă istorică” a depășit Gigi Becali cu transferul lui Dennis Man la Parma. „Portofoliul” impresionant de jucători vânduți al patronului FCSB de când a preluat… Steaua! Statistică cifră cu cifră, în revista FANATIK 719!
  • Sfaturile lui Mister Cornel Dinu pentru Dennis Man ca să aibă șanse de reușită în pretențioasa Serie A, într-un editorial scris cu franchețea peniței ascuțite a „Procurorului”. Numai în revista FANATIK 719 din februarie!
  • Se întrezărește un foarte posibil cuplu de forțe și… forță care vrea să preia Dinamo, dar pune o condiție. Despre cine este vorba – persoane importante, coane Mitică! – și ce vor acestea ca să-i scoată pe „câini” din „groapă”, poți afla doar din revista FANATIK 719 din februarie!
  • Totul despre noua Nadia Comăneci a României! De la antrenoare, de la părinți, de la Nadia însăși, de la ea însăși… Cine este gimnasta de excepție care ne dă speranțe la aur olimpic? Află din revista FANATIK 719 din februarie!
  • Poveștile neștiute ale „regilor” Mikkel Hansen, cel mai bun handbalist din lume, și Tom Brady, super-man-ul care a „spart” toate recordurile din fotbalul american, le poți savura în revista FANATIK 719 din februarie!

Și nu uita: sunt doar câteva subiecte din paginile savuroase ale revistei FANATIK 719 din februarie! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

ADVERTISEMENT
  • 32 de pagini are revista FANATIK 719 din februarie
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat...
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat bani ca să-și cumpere apartament
Verdict crunt din partea medicilor pentru sportiva scoasă din arenă plângând, în scaunul...
Verdict crunt din partea medicilor pentru sportiva scoasă din arenă plângând, în scaunul cu rotile
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă....
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă. Românul se întorcea din Spania. FOTO
"Sunt uimit că soția mea poate ieși singură pe stradă". Un tânăr din Guatemala, surprins de ce a descoperit în România
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral....
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral. Autoritățile însă avertizează
Ce a păţit bătrânica traficantă de droguri din Ialomiţa. Pensionara era filată de...
Ce a păţit bătrânica traficantă de droguri din Ialomiţa. Pensionara era filată de câteva luni
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România...
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România a filmat totul VIDEO
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum...
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum s-au folosit trei români din Spania de alți patru conaționali
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu...
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Covrigii, un pericol pentru sănătate. Cât de nocivă e mâncarea consumată peste tot...
Covrigii, un pericol pentru sănătate. Cât de nocivă e mâncarea consumată peste tot în România
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul...
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul medicamentos pentru boala cumplită de care suferă
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear,...
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear, spune un propagandist rus
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a...
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a revenit în România