Life

A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Începe Bingo Mania! Aflați unde, când și cum! Nu ratați editorialul lui Fuego sau cum puteți câștiga o excursie la Disneyland cu toată familia!

16.04.2021 | 11:48
A aparut un nou numar al revistei Taifasuri Incepe Bingo Mania Aflati unde cand si cum Nu ratati editorialul lui Fuego sau cum puteti castiga o excursie la Disneyland cu toata familia
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și în fiecare duminică realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2… …Al cărei sezon cu numărul 6 a început pe 4 aprilie!

ADVERTISEMENT

Iar în numărul revistei TAIFASURI din această săptămână, în afară de editorialul lui Fuego despre o bună prietenă a sa, veți găsi TOTUL despre startul apropiat al unui show incendiar, Bingo Mania, în care veți putea câștiga premii fabuloase!

A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Începe BINGO MANIA! Aflați unde, când și cum! Nu ratați editorialul lui Fuego sau cum puteți câștiga o excursie la Disneyland cu toată familia!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul emoționant scris de Fuego în această săptămână despre vechea și buna sa prietenă Mioara Velicu, o imagine autentică, complexă, puternică și inspirațională a folclorului moldovean.

ADVERTISEMENT

„Am mâncat din aceeași farfurie, am stat în săli friguroase încălzindu-ne la o rezistență, am făcut multe turnee, în țară și în afara ei, prin lume și avem nenumărate amintiri”

„Cu Mioara am străbătut Basarabia, am râs și-am plâns împreună și ea m-a învățat nenumărate lucruri despre folclorul autentic, fiind o adevărată enciclopedie în acest sens, știind nenumărate lucruri despre artiștii de cândva, despre repertoriul lor și despre specificitatea fiecărei zone”

„Toată lumea o știe pe Mioara, asta e cert. E o moldoveancă cu pasiune și energie, care iubește profesia pe care o face de mai bine de 50 de ani, având o mulțime de cântece pe care oamenii le cunosc și le iubesc. Atunci când cântă ea, n-ai cum să stai pe scaun sau să rămâi indiferent. Și țineți cont – cântă live, cu ușurință, deși are 77 de ani!”

Întregul editorial, emoționant prin căldura prieteniei trainice care îl leagă pe Fuego de Mioara Velicu, îl puteți citi numai în numărul 827 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 15 aprilie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

Trecem pandemia cu BINGO MANIA! Premii cum n-au mai fost! Șanse mari de câștig cu bilete… ieftine! Totul despre noul joc, numai în revista TAIFASURI!

La vremuri excepționale, proiecte excepționale! BINGO MANIA este cel mai nou proiect din România, ce se vrea a fi cel mai de succes din istoria acestui tip de joc, care să ofere cel mai bun entertainment și să crească nivelul adrenalinei jucătorilor grație premiilor unice pe care le oferă.

ADVERTISEMENT

Spectacol și câștig, BINGO MANIA va fi transmis live în fiecare zi de duminică, începând cu ora 15:00, pe postul TV… aflați ce post de televiziune va fi gazda noului joc cu premii de premii BINGO MANIA numai din revista TAIFASURI 827!

Cum numai în revista TAIFASURI 827 puteți citi interviuri inedite cu prezentatorii noului joc BINGO MANIA, o frumoasă și… sexy doamnă și un… văr, binecunoscuți și îndrăgiți de telespectatori. Aflați cine sunt ei numai din revista TAIFASURI 827!

ADVERTISEMENT
coperta revista taifasuri 827
A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Începe Bingo Mania! Aflați unde, când și cum! Nu ratați editorialul lui Fuego sau cum puteți câștiga o excursie la Disneyland cu toată familia!

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă mai oferă și alte șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un Mare Concurs cu premii, care vă trimite la… fabulosul parc de distracții Disneyland! Împreună cu familia! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii doar în revista TAIFASURI.

Ce subiecte inedite mai poți citi în revista TAIFASURI, numărul 827

  • Noua casă: credite imobiliare garantate de guvern pentru 180.000 de români.
  • Cuplu: ce conflicte creează în relație munca la distanță.
  • Medicină: atenție la folosirea calculatorului, vă poate afecta vederea!
  • Dietă: regimul vegan crește riscul de… fracturi!
  • Vedete: pentru ce afacere de miliarde, la propriu, a renunțat frumoasa Jessica Alba la actorie.
  • Reportaj: Maglavit, locul unde Dumnezeu a pășit pe pământ.

Patru pagini de „Farmacia verde”, tendințe nutriționale postpandemie, agenda culturală a week-end-ului, horoscop și anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante, bine documentate veți găsi numai în numărul 827 al revistei TAIFASURI!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 827 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 15 aprilie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Dacă nu vreți să ieșiți din case în vremurile acestea asuprite sub pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române! Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT