Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Ilie, dezvăluiri tari cu Gigi Becali după Sevilla – Steaua. „Nu prea le au ăștia cu fotbalul”

Adrian Ilie a povestit un episod inedit în care protagonist a fost nimeni altul decât Gigi Becali. Patronul FCSB a discutat cu președintele Sevillei, del Nido, despre cât de mult se implică la echipă.
17.01.2024 | 22:08
Adi Ilie dezvaluiri tari cu Gigi Becali dupa Sevilla  Steaua Nu prea le au astia cu fotbalul
Adrian Ilie, AMINTIRE FABULOASA cu Gigi Becali la Sevilla - Steaua “NU PREA LE AU CU FOTBALUL”. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Adrian Ilie a colaborat cu Gigi Becali la FCSB acum mai bine de 15 ani. Atunci, Ilie era managerul sportiv al clublui. Într-o vizită în Spania, Becali a avut ocazia să se întâlnească cu președintele celor de la Sevilla, Jose Maria del Nido. La acea discuție a participat și Adrian Ilie.

Discuție inedită între Gigi Becali și Jose Maria del Nido

“Eu știu pentru că am fost cu Steaua, jucând cu Arsenal și cu Sevilla în grupă, știu situația de protocol. Te duci cu gloriile, la masa oficială… La meciul de la Sevilla, a invitat Gigi toate gloriile. Foști jucători ai Stelei.

ADVERTISEMENT

Și la masa oficială, eu lucrând la Steaua, traduceam lucrurile vorbind spaniola. La un moment dat, del Nido, la masa oficială, președintele clublui era și el acolo. Eu traduceam, și la un moment dat mă întreabă Gigi.

Și traduceam la care mă întreabă Gigi lui cine îi face echipa la meci. Lui del Nido, celui mai important de la Sevilla. Eu îi traduc și el zice antrenorul, cum cine? Moment în care Gigi că nu prea știe nimic, că nu prea le au ăștia cu fotbalul.

ADVERTISEMENT

Moment în care i-am spus că aici se implică foarte mult Gigi. La care el a zis că pe noi nu ne interesează să ne implicăm, noi vrem să avem rezultate. Îi dăm afară dacă nu au rezultate. I-am spus lui Gigi că asta nu pot să traduc”, a declarat Adrian Ilie.

FCSB, departe de întâlniri europene

Din păcate pentru FCSB, astfel de discuții nu au mai avut loc în ultimii ani. Formația patronată de Gigi Becali a părăsit cupele europene înainte de intrarea în grupe. În acest sezon, FCSB a ratat intrarea în Conference League după o dublă cu Nordsjaelland.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a propus să readucă FCSB la gloria de altă dată. Pentru asta, este pregătit să investească serios pe piața de transferuri pentru a se bate de la egal la egal cu forțele Europei. În pauza de iarnă i-a adus pe Baba Alhassan și Luis Phelipe, ambii impresionând în cantonamentul din Antalya. În plus, la București a sosit și cea de-a treia achiziție a iernii, fundașul ghanez Nana Antwi, al cărui transfer la FCSB a fost anunțat în excluisvitate de FANATIK.

Pentru moment, FCSB este în grafic. Echipa antrenată de Charalambous ocupă prima poziție din SuperLigă înainte de reluarea campionatului după pauza de iarnă. Cu 44 de puncte, FCSB este în fața rivalei CFR Cluj cu 8 lungimi. Universitatea Craiova ocupă abia locul 3 în clasament, cu 34 de puncte, iar pe locul 4 se află Rapid, cu 33 de puncte.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct, fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO, de la 10:30. Show-ul se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT