Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu crede în Alexi Pitu, după transferul la Bordeaux anunțat la Fanatik SuperLiga: “E o excepție! Se vede că a crescut în străinătate”. Video exclusiv

Adrian Mititelu crede că Alexi Pitu este o excepție în fotbalul românesc și a spus la FANATIK SUPERLIGA că are încredere că mijlocașul va reuși la Bordeaux.
28.01.2023 | 17:35
Adrian Mititelu crede in Alexi Pitu dupa transferul la Bordeaux anuntat la Fanatik SuperLiga E o exceptie Se vede ca a crescut in strainatate Video exclusiv
Adrian Mititelu crede că Alexi Pitu este o excepție în fotbalul românesc și a spus la FANATIK SUPERLIGA că are încredere că mijlocașul va reuși la Bordeaux. Sursă foto: Twitter Girondins Bordeaux
ADVERTISEMENT

Mutarea fotbalistului de 20 de ani la formația din Ligue 2 a fost anunțată de Giovanni Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adrian Mititelu e convins că Alexi Pitu va reuși la Bordeaux

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Mititelu este convins că Alexi Pitu va reuși să confirme după transferul la Girondins Bordeaux.

ADVERTISEMENT

”Pitu e o excepție. Am mare încredere în Pitu. Contează foarte mult că a crescut în străinătate cu părinții lui. Se vede că are mentalitate și după cum vorbește. Generațiile de la ’97, ’98, 2000 încoace nu mai sunt preocupate de fotbal, pentru că fotbalul înseamnă efort și profesionalism.

Pitu este excepția de la regulă. Tinerilor de azi le plac mai mult discotecile, distracțiile. Și nu mai vorbesc de mediu. Tinerii noștri, degeaba sunt talentați dacă își arată talentul cu niște coechipieri care sunt rupți de orice talent.

ADVERTISEMENT

Unii nouă ni se par foarte talentați, dar când îi punem într-o competiție în care să aibă concurență foarte mare, devin codași. Degeaba avem câteva talente, deoarece cresc într-un mediu nesănătos fotbalistic”, a declarat Mititelu, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO AICI

Cum a primit Pitu vestea transferului la Bordeaux

Alexi Pitu, care a fost folosit titular de Gică Hagi în ultimul meci al Farului, scor 0-3 cu CFR Cluj, a semnat un contract pe patru sezoane și jumătate cu Bordeaux, locul doi din Ligue 2, care a plătit două milioane de euro pentru aducerea sa.

ADVERTISEMENT

Transferul fotbalistului în vârstă de 20 de ani la Bordeaux a fost trecut în revistă și de L’Equipe și RMC Sport, două dintre cele mai mari publicații de sport din Franța. Jurnaliștii din Hexagon au pus în lumină calitățile care l-au ajutat pe Alexi Pitu să facă acest pas.

Alexi Pitu a mărturisit că a fost surprins de această mutare, pe care a aflat-o imediat după meciul cu Farul – CFR Cluj, scor 0-3, iar Gică Hagi i-a transmis să aibă încredere în calitățile sale pentru a putea reuși.

ADVERTISEMENT

David Guion, tehnicianul echipei de pe locul secund din Ligue 2, a dezvăluit că mai sunt multe lucruri ce pot fi îmbunătățite la jucătorul român, dar a precizat că acesta ar putea debuta încă de sâmbătă, când Bordeaux o înfruntă pe Dijon, în etapa 20-a.

ADVERTISEMENT