Sport

Adrian Mititelu jr., prezent la primul meci după suspendarea de un an. Cum a sărbătorit victoria lui FC U Craiova 1948 în derby

Adrian Mititelu jr. a trăit la maxim primul său meci de la revenirea după suspendare, iar la final s-a bucurat ca un copil de victoria echipei sale.
03.12.2022 | 22:10
Adrian Mititelu jr prezent la primul meci dupa suspendarea de un an Cum a sarbatorit victoria lui FC U Craiova 1948 in derby
Adrian Mititelu jr. a trăit la maxim primul său meci de la revenirea după suspendare, iar la final s-a bucurat ca un copil de victoria echipei sale
ADVERTISEMENT

FC U Craiova s-a impus cu 2-0 în derby-ul cu Universitatea și a obținut primul succes în fața marii rivale.

La primul meci după suspendare, Adrian Mititelu jr. a trăit intens derby-ul Olteniei

După un an în care a urmărit fotbalul doar de la televizor, din cauza unei suspendări de un an primită din partea Jandarmeriei, Adrian Mititelu jr. a fost prezent la primul meci din acest sezon și a urmărit cu sufletul la gură derby-ul Universitatea – FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Fiul patronului Adrian Mititelu a venit cu noroc la stadionul ”Ion Oblemenco”, deoarece trupa lui Nicolo Napoli a obținut prima victorie din istorie în fața marii rivale din oraș. Iar bucuria a fost una imensă.

Mititelu jr. a urmărit întâlnirea din tribună și a trăit intens fiecare fază. A sărbătorit cu mult entuziasm golurile reușite de Baeten și Ganea, iar după ultimul fluier al ”centralului” Andrei Chivulete a coborât pe gazon.

ADVERTISEMENT

Patronul adjunct al FC U Craiova 1948 a fost extrem de euforic și s-a bucurat alături de jucători, de staff-ul tehnic și de suporterii din Peluza Sud, care au creat o atmosferă incendiară în arena din Bănie.

Mititelu jr., interdicție pe stadioane pentru că a aruncat cu sticle de apă

În noiembrie 2021, Jandarmeria Craiova s-a sesizat în urma incidentelor de la partida Rapid – FC U Craiova 1948 și l-a sancționat drastic pe Adrian Mititelu jr. care a aruncat cu o sticlă de apă plină în teren, în timpul jocului. Acesta a fost amendat și, în plus, a primit interdicție pe stadioane timp de un an.

ADVERTISEMENT

În minutul 70 al meciului de atunci, care s-a jucat la Mioveni, dinspre sectorul rezervat echipei oaspete au zburat spre teren două sticle de apă. Oficialii olteni, printre care se afla și Mititelu jr, erau nemulțumiți că nu s-a acordat gol la o ocazie a lui Compagno, când mingea a fost respinsă de pe linia porții de Moldovan, iar cel vizat de sticle era tușierul de pe acea parte.

La finalul acelei partidei, Adrian Mititelu jr. a fost interpelat de către forțele de ordine, care l-au legitimat și i-au notat datele de identificare, totul având  legătură cu incidentele din timpul jocului.

ADVERTISEMENT

Totuși, decizia de amendare și suspendare a patronului formației oltene nu a fost luată pe loc, ci abia a doua zi, după ce au fost vizionate filmările făcute de Jandarmerie în timpul meciului. Iar pe imagini se vede clar cum Adrian Mititelu jr. este unul dintre cei doi oficiali care aruncă sticlele spre teren.

ADVERTISEMENT