Sport

Adrian Mititelu, mesaj din închisoare pentru Adrian Mutu. Cum a reacționat fostul internațional

Finanțatorul clubului FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, are mare încredere în antrenorul Adrian Mutu. Mititelu i-a transmis un mesaj din închisoare. Reacția ”Briliantului” nu s-a lăsat așteptată.
27.06.2021 | 11:59
Adrian Mititelu mesaj din inchisoare pentru Adrian Mutu Cum a reactionat fostul international
Adrian Mititelu
ADVERTISEMENT

Peste aproximativ trei săptămâni va porni la drum sezonul 2021/2022 al Ligii 1, iar la FC U Craiova așteptările sunt mari, după un deceniu de peregrinări prin ligile inferioare.

”Leii din Bănie” l-au uns antrenor pe Adrian Mutu, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, și spera ca fostul selecționer de la tineret să ducă echipa cât mai sus în clasament.

ADVERTISEMENT

Fiecare pe limba lui. Ce i-a transmis Adrian Mititelu, ce a cerut Mutu

Adrian Mititelu a sperat că va fi alături de echipa sa la începutul noului sezon al Ligii 1. Patronul FC U Craiova a făcut în acest sens o cerere de eliberare condiționată, dar Curtea de Apel Craiova a respins-o.

Patronul lui FC U Craiova a fost condamnat pe data de 5 noiembrie 2020 la trei ani de închisoare cu executare fiind învinuit de DNA, de evaziune fiscală, în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB.

ADVERTISEMENT

De după gratii, Adrian Mititelu, prin intermediul fiului său, Adrian Mititelu Jr., i-a transmis un mesaj antrenorului Adrian Mutu. Nici fostul internațional nu a scăpat prilejul să-i transmită patronului doleanțele lui.

”Mi-a transmis multă baftă, putere de muncă, ce-ți poate transmite un patron de club. Eu i-am cerut să-mi aducă jucători, ca orice antrenor. 

ADVERTISEMENT

Familia Mititelu nu trece printr-un moment foarte plăcut. Lucrurile se vor regla, sper ca noi să-i aducem bucurii prin ceea ce facem pe teren”, a povestiti Adrian Mutu, pentru GSP.

Doar transferuri de jucători străini pentru FC U Craiova

Adrian Mutu și fotbaliștii lui efectuează în aceste zile un stagiu de pregătire centralizată în Slovenia. Până acum, oltenii au adus 5 jucători noi, toți străini, aceasta fiind, se pare, noua strategie a clubului: Juan Bauza (Csikszereda), Samuel Asamoah (Saint-Truiden), Pedro Machado (Oliveirense), Mamadou Bagayoko (Mechelen) și Dominik Kovacic (Lokomotiv Zagreb).

ADVERTISEMENT

Este posibil, însă, ca în cantonament să mai ajungă unul sau mai mulți fotbaliști. FC U Craiova are programate mai multe partide de verificare în Slovenia. Prima dintre acestea s-a disputat sâmbătă, cu Hajduk Split, pe care alb-albaștrii au pierdut-o, scor 1-2. În următoarele două săptămâni FC U are trebui să mai joace cu NK Bravo Ljubljana (Slovenia) pe 29 iunie, ZTE FC (Ungaria) pe 7 iulie și FK Radninicki Nis (Serbia) pe 8 iulie.

Cu Adrian Mutu pe bancă și cu câteva investiții în achiziționarea de jucători, FC U speră la rezultate bune în noul sezon de Liga 1. Obiectivul principal este intrarea în play-off și să se bată de la egal la egal cu rivala din oraș.

ADVERTISEMENT