Sport

Adrian Mutu a anunțat transferul lui Alexandru Mățan la Rapid. Care sunt șansele să-l aducă pe Billel Omrani în Giulești

Rapid visează frumos odată cu sosirea lui Dan Șucu în acționariatul clubului, mai ales că giuleștenii au mai reușit un transfer important. Este vorba de Alexandru Mățan.
05.08.2022 | 19:42
Adrian Mutu a anuntat transferul lui Alexandru Matan la Rapid Care sunt sansele sal aduca pe Billel Omrani in Giulesti
Rapid visează frumos odată cu sosirea lui Dan Șucu în acționariatul clubului, mai ales că giuleștenii au mai reușit un transfer important. Este vorba de Alexandru Mățan. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Mijlocașul a fost cedat de Farul Constanța la Columbus Crew în primăvara anului trecut, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Rapid a rezolvat transferul lui Alexandru Mățan

Transferul lui Alexandru Mățan la Rapid a apărut prima dată pe tapet la finalul lunii iulie, după ce fotbalistul în vârstă de 22 de ani s-a despărțit de formația din MLS, acolo unde nu a reușit să se impună.

ADVERTISEMENT

În conferința de presă susținută înaintea partidei cu FC Argeș, din etapa a 4-a din SuperLiga, programată sâmbătă, 6 august, de la ora 21:45, antrenorul Adrian Mutu a confirmat mutarea lui Mățan la Rapid.

”Mâine Măţan este aici. Probabil va fi şi la meci. El va fi jucătorul nostru. De săptămâna viitoare îl vom avea în lot cu noi”, a spus Mutu. Mățan a jucat 37 de meciuri în MLS, dar nu a reușit să marcheze vreun gol.

ADVERTISEMENT

Salariul, principala piedică în aducerea lui Omrani

În schimb, tehnicianul Rapidului s-a arătat pesimist în privința aducerii atacantului francez Billel Omrani, care s-a despărțit în vară de CFR Cluj. Marele impediment al transferului îl reprezintă salariul jucătorului, cauză pentru care și FCSB a renunțat la el.

”Pe Omrani nu ştiu dacă ni-l vom permite. E un jucător care a avut succes în campionatul nostru, aşa că poate fi o soluţie. Nu ne vom grăbi în a face transferuri, doar pentru a le face.

ADVERTISEMENT

Obiectivul nostru rămâne play-off-ul, nu ne gândim în acest moment la titlu. Am un lot, în momentul ăsta, cât de cât, numeric, bun. Lotul trebuia să fie mai mare încă de la începutul pregătirii”, a declarat Mutu.

Mutu nu-l regretă pe Dulca

Antrenorul formației giuleștene nu regretă faptul că Rapid nu a reușit transferul mijlocașului Marco Dulca de la Chindia Târgoviște, care între timp a semnat cu FCSB: ”Am fost doar în discuţii cu Marco, dar au rămas la stadiul de discuţii. A făcut alegerea lui, în rest nu avem de ce să discutăm”.

ADVERTISEMENT

Rapid l-a cedat în această vară pe Rareș Ilie la OGC Nice, însă co-acționarul Dan Șucu a dezvăluit că nu toți banii au intrat în conturile clubului. Un milion de euro au mers către ACS Juniorul, care avea un procent din vânzarea fotbalistului.

ADVERTISEMENT