Fotbal intern

Adversar de top pentru Răzvan Burleanu la alegerile pentru președinția FRF: ”Mă gândesc tot mai serios să particip”

05.03.2021 | 15:34
Adversar de top pentru Razvan Burleanu la alegerile pentru presedintia FRF Ma gandesc tot mai serios sa particip
ADVERTISEMENT

Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, este tentat să participe la alegerile pentru președinția FRF, urmând astfel să-i fie adversar lui Răzvan Burleanu.

Cei doi se află într-un conflict deschis în ceea ce privește implementarea sistemului VAR în Liga 1, ei acuzându-se reciproc de practici necurate.

ADVERTISEMENT

Burleanu a anunțat că salariile din LPF ajung la suma de 2 milioane de euro pe an, iar pentru a implementa sistemul VAR, îi îndeamnă pe cei de la Ligă să scadă din aceste cheltuieli salariale uriașe.

Răzvan Burleanu va avea un adversar de calibru la alegerile FRF

Acum cei doi vor avea un nou motiv de a continua acest duel verbal de la distanță, pentru că Justin Ștefan a anunțat că se gândește serios să-i fie adversar lui Răzvan Burleanu la alegerile pentru președinția FRF.

ADVERTISEMENT

”În 2022 vom avea alegeri la FRF. Mă gândesc tot mai serios să particip la alegeri, la anul. Fotbalul românesc merge tot mai jos, Răzvan Burleanu nu mai are susţinerea de acum trei ani”, a declarat secretarul general al LPF la Look Sport.

”Vă asigur că nicio securitate şi nimic politic nu stă să se ocupe de cine e preşedinte FRF, astea sunt prostii, care să sperie oamenii. Discut şi cu cei din zona fotbalului feminin, care s-au săturat. Aşa că da! Fac o analiză şi în perioada următoare voi veni cu detalii”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

Justin Ștefan vrea foști fotbaliști în structura FRF

Întrebat dacă va aduce oameni din ”Generaţia de Aur” la FRF, Justin Ștefan a răspuns: ”Categoric trebuie să spunem adevărul, nici eu, nici Răzvan Burleanu nu am jucat fotbal. Dar aici e de management, m-am uitat în ultimii ani, actorii fotbalului, actorii au fost undeva în spate. Aceste dispute ne aduc pe noi în faţă. Fotbalul este despre sportivi”.

Reprezentanții cluburilor din Liga 1 au hotărât în cadrul Adunării Generale de la sediul LPF să se adreseze Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne pentru a fi mediat conflictul cu FRF pe tema arbitrajului video.

ADVERTISEMENT

Oficialul de la Ligă consideră că FRF nu și-a onorat promisiunea de a-i pregăti pe arbitri, în vreme ce LPF a depus eforturile necesare pentru a asigura necesarul tehnologic. Justin Ștefan susține că FRF vrea să paseze în sarcina Ligii responsabilitatea asigurării fondurilor necesare pentru pregătirea arbitrilor, lucru pe care nu sunt dispuși să îl accepte.

ADVERTISEMENT