ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Alarmă maximă la FCSB! Florin Tănase a ieșit din antrenament. Ce se întâmplă cu căpitanul liderului. Exclusiv

Autor: Cristi Coste | 20.04.2021 | 18:22
Alarmă maximă la FCSB! Florin Tănase a ieșit din antrenament. Ce se întâmplă cu căpitanul liderului. Exclusiv
Alarmă maximă la FCSB! Florin Tănase a ieșit din antrenament. Ce se întâmplă cu căpitanul liderului (sursă foto: sportpictures.eu)

Florin Tănase, căpitanul celor de la FCSB, le dă mari emoții celor din staff și suporterilor roș-albaștri. Golgeterul campionatului a ieșit din antrenamentul de marți și nu se știe dacă va putea evolua în runda următoare a play-off-ului, deplasarea de la Călărași cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Tănase a acuzat dureri la picior, el având și probleme la spate, care l-au afectat în ultima vreme. Staff-ul medical și Florin Tănase au decis imediat ca acesta să nu se mai pregătească și să vadă miercuri care este situația sa exactă.

Florin Tănase a ieșit din antrenamentul celor de la FCSB. Acuză dureri cu două zile înainte de meciul cu Academica Clinceni

Florin Tănase, 26 de ani, motorul celor de la FCSB în actuala ediție de campionat, creează mari emoții pentru echipa lui Gigi Becali în această perioadă. Căpitanul are și el probleme medicale de ultimă oră, astfel că e pusă în dubiu prezența sa la următoarea partidă, cea din deplasare cu Clinceniul lui Ilie Poenaru.

Florin Tănase a simțit unele dureri la picior, iar doctorii de la FCSB bănuiesc că ar fi vorba de mai vechi probleme la spate ale mijlocașului. Nu s-a riscat nimic, „Tase” a ieșit din antrenament, urmând ca la următoarea ședință de pregătire să vadă cum se simte.

ADVERTISEMENT

Absența lui Florin Tănase ar fi o pierdere imensă pentru roș-albaștri în condițiile altor probleme medicale cu care se confruntă Toni Petrea. Dar și a lotului destul de restrâns cu care s-a abordat play-off-ul. În acest moment, FCSB nu are înlocuitor pentru Florin Tănase!

Cu Clinceniul și Moruțan este în dubiu, dar se va întoarce printre titulari fundașul Andrei Miron

Toni Petrea chiar are mari probleme de lot în acest moment. Contra Botoșaniului, în prima rundă din play-off, a ieșit accidentat și Olimpiu Moruțan, care nu s-a antrenat și e posibil să nu o facă deloc până la ora meciului cu ilfovenii.

Există și o veste bună pentru FCSB, recuperarea mai rapidă decât se anticipa a lui Andrei Miron, cel care s-a accidentat în ultima etapă din sezonul regulat, în deplasarea de la Sf. Gheorghe. Miron va reface cuplul din centrul defensivei cu Iulian Cristea.

ADVERTISEMENT

Pe lista accidentaților sunt în continuare Florinel Coman, cel care nu va mai juca deloc în această ediție de campionat, cum a dezvăluit FANATIK în exclusivitate.

De asemenea, o altă piesă importantă pe care Toni Petrea nu se va putea baza în meciurile următoare este Darius Olaru, un semn de întrebare existând și în privința portarului Andrei Vlad. Acesta are însă ceva șanse să reintre cu Academica.

ADVERTISEMENT
  • 19 goluri în 27 de meciuri de campionat a marcat Florin Tănase pentru FCSB în actualul sezon, fiind golgeterul Ligii 1
  • 4.000.000 de euro este cota actuală a căpitanului „roș-albaștrilor”, cea mai mare din toată cariera sa

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!