Sport

Kader Keita a semnat cu CFR Cluj! Varga mai dă o lovitură pe piața transferurilor. Update Exclusiv

CFR Cluj a mai rezolvat un transfer în acest mercato, fiind vorba de un mijlocaș central din prima ligă a Turciei. Ardelenii au oficializat mutarea anunțată de FANATIK.
13.01.2024 | 21:59
Kader Keita a semnat cu CFR Cluj Varga mai da o lovitura pe piata transferurilor Update Exclusiv
CFR mai dă o lovitură pe piața transferurilor. Kader Keita a semnat contractul
ADVERTISEMENT
13-01-2024
20:27

CFR Cluj a anunțat oficial transferul lui Kader Keita

Kader Keita este noul jucător al celor de la CFR Cluj, așa cum a anunțat FANATIK. Mutarea a fost anunțată pe site-ul oficial al formației din Ardeal.

“Bine ai venit, Kader Keita! Cluburile CFR 1907 Cluj și Sivasspor au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Kader Keita în Gruia. Îi urăm bun venit la CFR Cluj și cât mai multe realizări alături de echipa noastră”, este mesajul CFR Cluj pe Facebook, la care se adaugă și o descriere a fotbalistului de 23 de ani.

Ivorianul Kader Keita, 23 de ani, va fi următorul transfer al celor de la CFR. FANATIK a aflat că mijlocașul se află deja în Cluj, unde va semna contractul și va pleca probabil în cantonamentul din Spania al echipei. Keita a bifat 9 partide în actualul sezon în tricoul celor de la Sivasspor (în cupă și în campionat), ocupanta locului 10 din campionatul turc.

CFR mai dă o lovitură pe piața transferurilor: Kader Keita de la Sivasspor!

Keita a fost ultima oară pe teren pentru Sivasspor pe 7 ianuarie, în partida pe care Sivasspor a câștigat-o cu Kayserispor, scor 3-1, însă vorbim despre un singur minut, fiind întrodus pe teren în minutul 90+4. Așadar, trebuie menționat că în campionat fotbalistul a fost de 13 ori în lot, niciodată titular și a fost introdus în teren de 7 ori.

ADVERTISEMENT

De altfel, Keita a mai fost introdus de multe ori pe final de partidă, bifând în total 65 de minute de joc, o medie de sub 10 minute de joc în acest sezon în tricoul celor de la Sivasspor. Semn că despărțirea de turci era aproape.

Pe lângă Keita, clujenii așteaptă un atacant, în condițiile în care prima etapă a anului e tot mai aproape, iar lotul ar trebui să fie conturat până atunci. Cu siguranță cel mai bun transfer al CFR Cluj din această iarnă este aducerea marocanului Omar El Kaddouri, fotbalist trecut pe la PAOK și Napoli, transfer dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

El Kaddouri, super-mijlocașul care va face pereche cu grecul Tachtsidis

Omar El Kaddouri se prezintă foarte bine în cantonamentul din Spania al celor de la CFR Cluj. Fizic, marocanul este chiar mai bine decât era la sosire grecul Panagiotis Tachtsidis, cel cu care va face o pereche de forță în compartimentul de mijloc al echipei lui Mandorlini.

”Bun venit în familia noastră, Omar El Kaddouri! Suntem bucuroși să anunțăm primul transfer al acestei ierni! De astăzi, Omar El Kaddouri este noul nostru mijlocaș ofensiv. Având o vastă experiență, El Kaddouri a bifat 108 apariții în Serie A în tricourile celor de la Napoli, Torino și Empoli.

ADVERTISEMENT

În ultimele șase sezoane, mijlocașul marocan a evoluat la PAOK Salonic, formație pentru care a jucat 173 de partide, semnând 10 goluri și 13 pase decisive Născut în Belgia, cu origini marocane, Omar a fost convocat la Echipa Națională a Marocului la vârsta de 22 de ani, având până acum 32 de apariții și 5 goluri pentru reprezentativa țării sale, alături de care a participat și la Jocurile Olimpice din 2012.

Îi urăm bun venit în familia CFR și cât mai multe realizări alături de echipa noastră”, transmis cei de la CFR Cluj pe Facebook. Patronul celor de la CFR Cluj, Ioan Varga, era extrem de fericit că l-a transferat pe El Kaddouri.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga e convins că CFR Cluj se va mai întări până la reluarea campionatului

El Kaddouri este o adevărată lovitură. După părerea mea este cel mai bun jucător care a venit în ultimii ani în campionatul României. SuperLiga nu a mai văzut un jucător precum El Kaddouri. Nu are sens să mai trecem în revistă echipele la care a fost.

Este un super fotbalist și o super lovitură pe care am reușit să o dăm pentru fanii CFR Cluj. Nu am mai văzut un jucător ca El Kaddouri aici. Mai pregătim și alte bombe, vrem titlul și vom întări echipa cum nu s-a mai văzut în fotbalul românesc, veți vedea”, a declarat Ioan Varga pentru FANATIK.

Între timp, CFR Cluj a rezolvat și problema fundașului stânga, acolo unde exista doar varianta Camora după plecarea lui Morgan. Ardelenii l-au legitimat pe croatul Petar Mamic.

  • 350.000 de euro este cota actuală a lui Kader Keita
  • 3 selecții are Keita pentru naționala Coastei de Fildeș
ADVERTISEMENT
Tags: