Sport

Andrea Mandorlini, reacție dură după ce s-a vorbit de demiterea de la CFR Cluj: ”Încearcă să ne destabilizeze”

CFR Cluj a trecut printr-o perioadă dificilă în care rezultatele au fost modeste și au apărut zvonuri conform cărora Andrea Mandorlini va fi demis.
07.12.2023 | 00:25
Andrea Mandorlini reactie dura dupa ce sa vorbit de demiterea de la CFR Cluj Incearca sa ne destabilizeze
CFR Cluj a trecut printr-o perioadă dificilă în care rezultatele au fost modeste și au apărut zvonuri conform cărora Andrea Mandorlini va fi demis. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

La începutul săptămânii, patronul Neluțu Varga a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK un ultimatum pentru jucători și pentru staff-ul tehnic și a cerut victorii în ultimele meciuri din 2023.

Andrea Mandorlini a găsit vinovații pentru zvonurile demiterii sale de la CFR Cluj

Confirmat în funcție la CFR Cluj, Andrea Mandorlini a răbufnit în presa din Italia și a dezvăluit că jurnaliștii de la București sunt cei care vin cu zvonuri privind demiterea sa pentru a destabiliza echipa.

ADVERTISEMENT

”Îmi pare foarte rău, în special deoarece aceste știri au avut un impact mare în țara mea natală, Italia, unde mi-ar plăcea să revin într-o zi. Din păcate, este mereu aceeași poveste: presa din București încearcă să destabilizeze echipele din afara Capitalei.

Suntem pe locul doi și am fost în vârf multă vreme. Știu bine că presiunea a crescut, dar sunt controverse politice, plantate artistic. Poate le e frică de noi. Până la urmă, n-au mai câștigat de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Vă dau un exemplu: câteva etape l-am lăsat pe Deac, unul dintre veteranii echipei, pe bancă. Imediat, televiziunile l-au sunat pe tatăl lui pentru a-mi pune la îndoială alegerile. S-a creat un caz care nu a existat, iar jucătorul și-a cerut scuze pentru vorbele tatălui său. Problema e că, după fiecare eșec, vor să te trimită acasă.

Dacă n-ar fi fost play-off și eram pe locul opt, puteam să înțeleg. Dar e clar că nu îi interesează decât scandalul, mult mai mult decât se întâmplă în Italia”, a declarat Mandorlini, într-un interviu pentru tuttomercatoweb.com.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a calificat în sferturile Cupei României Betano

Într-un comunicat de presă dat publicității cu o zi înainte de meciul cu Rapid din Cupa României Betano, CFR Cluj a anunțat că Andrea Mandorlini continuă munca la club și are parte de încredere totală.

Alegerea conducătorilor din Gruia a fost una excelentă, pentru că CFR Cluj a remizat în Giulești, scor 0-0, și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei, încheind grupa pe locul secund după concitadina Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de la CFR Cluj au fost extrem de entuziaști după calificarea în sferturile de finală ale Cupei României Betano, iar căpitanul Mario Camora își dorește ca rezultatele bune să apară și în campionat.

ADVERTISEMENT