Fotbal international

Andrea Pirlo, criticat pentru că nu-l folosește pe Radu Drăgușin: ”Sunt un fel de serbări superficiale”

04.03.2021 | 13:00
Andrea Pirlo criticat pentru ca nul foloseste pe Radu Dragusin Sunt un fel de serbari superficiale
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Juventus Torino, Andrea Pirlo, este criticat pentru că nu folosește mai mult tinerii jucători din academie, printre care și fundașul Radu Drăgușin.

Internaționalul român de tineret mai are contract cu ”Bătrâna Doamnă” până în vară, iar impresarul Florin Manea a anunțat că jucătorul ar vrea să rămână la campioana Italiei.

ADVERTISEMENT

Faptul că este folosit destul de puțin la prima echipă a dat încredere altor cluburi că-l pot ”sufla” pe Drăgușin, iar RB Leipzig chiar a spus că ar fi interesată să-l aducă în Germania.

Critici aspre pentru Andrea Pirlo deoarece nu-l folosește pe Radu Drăgușin

”Vedem alegerile lui Pirlo și ne dăm seama că nici atunci când e disperat din cauza accidentărilor, antrenorul nu folosește talentele de la U23. Nici pe talentatul Fagioli, nici pe mult-disputatul Drăgușin, cu atât mai puțin pe Marques sau Ake”, l-a criticat presa italiană pe Andrea Pirlo din cauza tinerilor jucători, printre care și Radu Drăgușin.

ADVERTISEMENT

”Singurul utilizat mai des este Frabotta, respins însă dupa dezastrul cu Inter și care acum nu mai poate fi trimis în Serie C, pentru că a ajuns la numărul de apariții pentru prima echipă care nu-i permite să revină la formația U23”, a scris site-ul ilbianconero.com.

”Unii nu vor ajunge să joace niciodată pentru Juventus”

Lasat pe bancă și în ultimul meci de campionat, câștigat de Juventus, scor 3-0, în fața celor de la Spezia, deși fusese anunțat titular în absența mai multor fundași, jurnaliștii italieni își pun semne de întrebare în privința valorii lui Drăgușin.

ADVERTISEMENT

”E posibil să nu fie atât de valoroși pe cât sunt descriși, dacă nu pot juca nici când titularii de drept sunt accidentați? Mereu e cineva ‘pe punctul să fie băgat pe teren’. Acum sunt Fagioli și Drăgușin. După care văd meciul de pe bancă.

Rămânem cu senzația că aceste lucruri sunt un fel de serbări superficiale de promovare a tinerilor. Tineri care în unele cazuri, dar numai în unele, trebuie să se maturizeze, iar în altele nu vor ajunge niciodată să joace pentru Juventus, ba poate nici în Serie A”, au mai notat italienii.

ADVERTISEMENT

Presa italiană a scris în urmă cu două săptămâni că Radu Drăgușin, în vârstă de 19 ani, a decis să rămână la ”Bătrâna Doamnă” și va semna cât de curând prelungirea înțelegerii.

ADVERTISEMENT