Life

Andreea Antonescu nu s-a mai abținut. Care este cel mai mare defect al Andreei Bălan: „Asta îi reproșez”

Andreea Antonescu a vorbit despre relația sa cu Andreea Bălan. Ce nemulțumire are când vine vorba despre fosta colegă de trupă.
23.09.2023 | 13:29
Andreea Antonescu nu sa mai abtinut Care este cel mai mare defect al Andreei Balan Asta ii reprosez
Andreea Antonescu a spus care este cel mai mare defect al Andreei Bălan. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Prietenia dintre Andreea Antonescu și Andreea Bălan a traversat mai multe etape de-a lungul timpului. Au fost prietene, nu și-au mai vorbit, apoi și-au restabilit relația. Competiția America Express le-a legat și mai mult, iar acum, Andreea Antonescu a spus care este cel mai mare defect al iubitei lui Victor Cornea.

Andreea Antonescu a dezvăluit care este cel mai mare defect al Andreei Bălan

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au făcut furori în anii 2000 cu trupa Andre. Fiind numai niște adolescente, disensiunile au apărut și, astfel, formația iubită de milioane de români s-a destrămat.

ADVERTISEMENT

S-au certat și s-au împăcat de mai multe ori și deși nu și-au vorbit mulți ani, atunci când după ce de-a doua naștere Andreea Bălan a fost la un pas să-și piardă viață, Andreea Antonescu a lăsat orice supărare în urmă și-a i-a fost alături.

Nu doar că au ales să reunească formația, dar anul trecut au și plecat împreună în aventura vieții lor, la America Express. Cele două au demonstrat cât de puternice sunt șu au rezistat până în marea finală, pe care au pierdut-o la mustață. 

ADVERTISEMENT

Competiția le-a apropiat și mai mult, însă Andreea Antonescu nu s-a sfiit să vorbească deschis despre lucrurile care nu-i plac la buna ei prietenă. Vedeta a spus care este cel mai mare defect al iubitei lui Victor Cornea. 

„Cel mai mare defect al ei? Nu este conștientă de cum e ea de fapt. Ăsta este marele ei defect. Nu e conștientă de ce om este ea de fapt, mă refer la om bun. Asta îi reproșez.

ADVERTISEMENT

Ăsta e defectul ei. Și crede-mă, cunoscând-o mult mai bine decât o știi tu, ea nu este conștientă de cât de mișto este de fapt”, a spus fosta concurentă de la America Express în podcastul lui Ameri Nasrin.

De ce nu au apărut împreună la emisiuni după America Express

După finalul America Express, Andreea Antonescu și Andreea Bălan nu au apărut împreună la nicio emisiune tv, deși celalte echipe au făcut asta. Totuși, proaspăta mămică a explicat că nu s-au certat și că au programe diferite.

ADVERTISEMENT

„Luni o să fiu cu bebelina și nu am absolut nicio șansă, că doar nu vreți să-mi aduc bebelina la orele 23:00, și astăzi de ce mă întrebi pe mine? Eu am zis prezent”, a spus Andreea Antonescu la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT