Fotbal international

Antonela Roccuzzo, în delir după ce Leo Messi a devenit campion mondial. Imaginile bucuriei fără margini după cele trei goluri ale soțului ei în finală. Foto

Lionel Messi a făcut o finală de Cupă Mondială excepțională. Argentinianul a dat două goluri contra Franței, sper bucuria soției sale, Antonela Roccuzzo.
18.12.2022 | 20:08
Antonela Roccuzzo in delir dupa ce Leo Messi a devenit campion mondial Imaginile bucuriei fara margini dupa cele trei goluri ale sotului ei in finala Foto
Antonela Roccuzzo, în delir „după” dubla lui Messi din finala Argentina - Franța. Imaginile bucuriei fără margini ale soției lui Leo. FOTO: Twitter CANCHA
ADVERTISEMENT

Lionel Messi (35 de ani) a strălucit, din nou, în cea mai nebună finală de Campionat Mondial din istorie. După 3-3 la finalul celor 120 de minute, Argentina a cucerit al treilea ei trofeu în urma loviturilor de departajare. Antonela Roccuzzo, soția septuplului Balon de Aur, s-a bucurat precum un copil la reușitele „decarului”.

Imaginile bucuriei cu Antonela Roccuzzo, soția lui Lionel Messi, care a cucerit titlul mondial cu Argentina

Visul lui Messi s-a împlinit! Superstarul lui PSG a cucerit, în sfârșit, Campionatul Mondial, singurul trofeu important care îi lipsea din palmares. „Decarul” în vârstă de 35 de ani a contribuit masiv la succesul selecționatei lui Lionel Scaloni.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a deschis scorul, în minutul 23, dintr-un penalty dictat Szymon Marciniak. A fost doar una dintre deciziile controversate luate de „centralul” polonez. Reușita septuplului Balon de Aur a fost celebrată nebunește de soția sa, Antonela Roccuzo.

Antonela Roccuzo, soția lui Lionel Messi, celebrează primul gol al argentinianului în finala de CM 2022, cu Franța. FOTO: talksport.com
Antonela Roccuzo, soția lui Lionel Messi, celebrează primul gol al argentinianului în finala de CM 2022, cu Franța. FOTO: talksport.com

Alături de partenera de viață a lui Lionel Messi, în tribunele arenei Lusail Iconic Stadium s-au aflat atât famila, cât și prietenii megastarului argentinian. Messi și-a continuat recitalul și în extra time și la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

Messi vs. Mbappe, duel titanic în finala Campionatului Mondial din Qatar

Golul prin care a deblocat tabela pe Lusail Iconic Stadium, nu a fost singurul reușit de Lionel Messi. Superstarul lui PSG a punctat și în extra time, când scorul era 2-2.

Colegul lui Messi de la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, a ținut pasul cât a putut cu căpitanul Argentinei.

ADVERTISEMENT

Mbappe a reușit un hattrick în finala Argentina – Franța și, la fel ca Lionel Messi, a transformat cu brio la executarea loviturilor de departajare.

Revenind la Antonela Roccuzzo, soția lui Lionel Messi a ieșit în evidență pe parcursul turneului final și după celălalt meci de infarct al „decarului” argentinian, cu Olanda, din sferturile de finală.

ADVERTISEMENT

Femeia cu care noul campion mondial are trei copii l-a atacat dur pe Wout Weghorst, autorul unei „duble” în Argentina – Olanda 2-2, meci decis în urma loviturilor de departajare.

ADVERTISEMENT
Tags: