Fotbal international

Argentina – Franța, finala frumuseții de la Mondiale!

Argentina - Franța este finala mult așteptată a Campionatului Mondial din Qatar, însă FANATIK propune o altfel de comparație între cele două forțe ale fotbalului mondial.
16.12.2022 | 10:30
Zoe Cristofoli, partenera lui Theo Hernandez, fundașul central al Franței
ADVERTISEMENT

Argentina – Franța e marea finală de la Campionatul Mondial din Qatar, iar fanii așteaptă cu nerăbdare deznodământul. FANATIK propune o altfel de finală în preambulul unuia dintre cele mai așteptate meciuri din istoria turneului final.

Agustina Gandolfo, iubita lui Lautaro Martinez, vs. Zoe Cristofoli, partenera lui Theo Hernandez

Superba Agustina Gandolfo, partenere lui Lautaro Martinez, e fără doar și poate „liderul” Argentinei la capitolul frumusețe și a demonstrat-o pe tot parcursul Campionatului Mondial din Qatar. Lupta cu Franța pare și mai echibrată decât pe teren, pentru că Zoe Cristofoli, iubita lui Theo Hernandez, vine tare din urmă!

ADVERTISEMENT

Focoasa italiancă este prezentă la Doha și a fost în tribune alături de Theo Hernandez Jr. la meciul semifinale cu Marocul. Zoe Cristofoli arată ca în filme și este acoperită pe tot corpul cu tatuaje. Cea mai frumoasă argentiniancă din lotul lui Scaloni merge umăr la umăr cu „fundașa” naționalei Franței, ambele având 1,1 milioane de faci pe pagina lor oficială de Instagram.

Agustinei Gandolfo îi vine perfect tricoul naționalei Argentinei, iar iubita lui Lautaro Martinez nu a ținut cont de nicio regulă recomandată de autoritățile din Qatar, aparițiile ei pe plajă fiind incendiar. Fotomodelul a atacat cu toate armele și ar putea oricând să intre pe teren, având o condiție fizică de invidiat chiar și pentru o sportivă.

ADVERTISEMENT
Argentina atacă Franța în finala Campionatului Mondial cu Augustina Gandolfo
Argentina atacă Franța în finala Campionatului Mondial cu Augustina Gandolfo.

Zoe Critofoli îi ia locul în apărare iubitului ei, Theo Hernanedez, decisiv în victoria contra Marocului și încearcă să îi țină piept argentiniencei.

Cine este Zoe Cristofoli, iubita lui Theo Hernandez

Zoe Cristofoli are 26 de ani, e model, femei de afaceri și influcencer și i-a înnebunit pe fanii săi cu pozele în ipostaze care mai de care mai sexy. Italianca avea deja un nume în lumea modei, înainte să îl întâlnească pe Theo Hernandez, cu doi ani în urmă, la o cină în Milano. Zoe deține o firmă de consultanță alături de fotbalistul naționalei Franței și are și un salon de tatuaje.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZOE (@zoe_cristofoli)

Rivalitatea dintre Augustina Gandolfo și Zoe Cristofoli e cu atât mai mare cu cât iubiții lor joacă pentru Inter Milano, respectiv AC Milan.

La fel ca Zoe și Theo, Augustina l-a cunoscut pe Lautaro Martinez printr-o prietenă comună în 2018, celebra Wanda Nara, soția lui Mauro Icardi. În orice caz, ambele sunt foarte populare atât în Argentina și Franța, cât și în Italia.

ADVERTISEMENT

Ce alte iubite ale argentinienilor au mai atras atenția la Campionatul Mondial

Julian Alvarez, golgheterul Argentinei, alături de Lionel Messi, are și o iubită demnă de o finală de Campionatul Mondial. Este vorba despre Maria Emilia Ferrero. Iubește sportul și predă educație fizică.

Maria Emilia Ferrero, la stadionul Luisail înainte de Argentina - Croația
Maria Emilia Ferrero, la stadionul Luisail înainte de Argentina – Croația.

De pe lista acestui „dream team” al Argentinei nu poate lipsi Antonella Roccuzzo, soția lui Lionel Messi, starul naționalei Argentinei. Sud-americanii trebuie să îi facă statuie Antonellei, fiind unul dintre motivele pentru care Lionel Messi a reușit să se mențină la un nivel uriaș chiar și la 35 de ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Argentina mai punctează la capitolul imagine și cu Barbara Occhiuzzi, bomba-sexy a lui Nahuel Molina, fundașul dreapta al lui Atletico Madrid.

Barbara Ochiuzzi, iubita lui Nahuel Molina
Barbara Ochiuzzi, iubita lui Nahuel Molina.

Toate iubitele și nevestele fotbaliștilor din lotul naționalei Argentinei vor fi prezente la finala Campionatului Mondial împotriva Franței.

„Lotul” naționalei Argentinei de la Campionatul Mondial din Qatar
„Lotul” naționalei Argentinei de la Campionatul Mondial din Qatar. De stânga la dreapta, rândul de sus: Mandinha Martinez (Emi Martinez), Daniela Rendon (Armani), Rocio Esposito (Rulli), Barbara Occhiuzzi (Molina), Celeste Rey (Otamendi), Karen Cavaller (Romero), Muri Lopez Benitez (Lisandro Martinez), Agustina Bascerano (Pezzella), Caro Calvagni (Tagliafico), Julia Silva (Acuna), Guadalupe Wada Ramon (Rodriguez), Valentina Cervantes (Fernandez), Camila Mayan (Mac Allister), Yesi Frias (Palacios), Linda Raff (Gomez), Alanis Poza (Almada), Sabrina Di Marzo (Correa), Agustina Gandolfo (Lautaro Martinez), María Emilia Ferrero (Alvarez).

Cu cine mai iese în față naționala Franței în finala Campionatului Mondial

Kylian Mbappe are șanse mari să devină golgheterul Campionatului Mondial din Qatar și să câștige Gheata de Aur, iar cel mai mare fan al său este fără doar și poate Ines Rau. Modelul transexual este una dintre cele mai controversate iubite de fotbalist de la acest turneu final.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INES RAU (@supa_ines)

Cei doi își țin relația cât mai departe de ochii fanilor și ai presei și chiar au negat inițial că sunt împreună.

Franța mai plusează de asemenea cu Maelle, iubita lui Matteo Guendouzi, mijlocașu lui Olympique Marseille. Modelul și influencerul este cunoscută pentru faptul că încearcă să nu stea în lumina reflectoarelor și i-a dăruit deja un copil jucătorului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maëlle (@rfskmae)

Antoine Griezmann are și el cu ce să se laude! Erika Choperena este soția atacantului lui Atletico Madrid, iar cei doi au împreună trei copii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EriKA Choperena (@eri_chope)

Marea finală a Campionatului Mondial din Qatar dintre Argentina și Franța va avea loc duminică, 18 decembrie, de la ora 17:00, pe stadionul Lusail.


  • Cota GET’S BET pentru Franța: 2,77 este cota pentru pariul „2 solist” la Argentina – Franța. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT