Sport

Aroganța fanilor dinamoviști după eliminarea FCSB-ului! Ce au scris pe pagina lui Șahtior Karagandy. Foto

FCSB a fost eliminată rușinos din Conference League, iar fanii dinamoviști nu puteau rata ocazia de a-și ironiza rivalii.
29.07.2021 | 20:00
Aroganta fanilor dinamovisti dupa eliminarea FCSBului Ce au scris pe pagina lui Sahtior Karagandy Foto
FCSB a fost eliminată rușinos din Conference League, iar fanii dinamoviști nu puteau rata ocazia de a-și ironiza rivalii.
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României a suferit o umilință la Erevan, fiind învinsă la loviturile de departajare de formația Șahtior Karagandy din Kazahstan.

Patronul ”roș-albaștrilor” consideră că este cea mai rușinoasă înfrângere din istoria fotbalului românesc, mai gravă decât eliminarea CFR-ului în fața lui Dudelange.

ADVERTISEMENT

Eliminarea FCSB le-a dat apă la moară fanilor dinamoviști

La scurt timp după ce FCSB a fost eliminată în turul doi preliminar al Conference League, ironiile au început să apară și primii care au ținut să se amuze pe seama rușinii suferite de echipa lui Gigi Becali au fost fanii dinamoviști.

Rivali de o viață, suporterii ”câinilor” nu au putut uita că ”roș-albaștrii” i-au luat la țintă în trecut după eșecurile răsunătoare din cupele europene și au prins momentul pentru a le întoarce toate aceste răutăți.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo au intrat pe pagina publică de Wikipedia a clubului Șahtior Karagandy și au postat un mesaj de felicitare pentru formația din Kazahstan: ”Respectul nostru, de la fanii lui Dinamo București pentru eliminarea FCSB”.

fani dinamoviști eliminare FCSB

Vucur și Ondrasek sunt out de la FCSB

FCSB era echipa din România care avea cel mai bun coeficient UEFA, însă lucrurile nu vor mai sta la fel din sezonul 2022-2023. Eliminată de Şahtior Karagandy, în turul 2 din Conference League, formaţia antrenată de Dinu Todoran rămâne cu 1,500 puncte obţinute în actuala stagiune, una în care au ieşit punctele obţinute în stagiunea 2016-2017.

ADVERTISEMENT

Rușinea trăită cu meciul de la Erevan l-a înfuriat pe Gigi Becali, acesta anunțând că jucătorii Zdenek Ondrasek și Stipe Vucur, transferați în această vară, vor pleca cât de curând de la formația pe care o patronează.

Soarta cehului Ondrasek pare să fi fost decisă după ce FCSB i-a adus de la Universitatea Craiova pe Ivan Mamut și Andrei Burlacu. De altfel, Becali a dezvăluit pentru FANATIK că sunt șanse mari ca atacantul să plece în curând.

ADVERTISEMENT

Nici Vlad nu a scăpat de furia patronului

De furia patronului nu a scăpat nici Olimpiu Moruțan, cel care a ratat singura lovitură de pedeapsă, chiar dacă despre mijlocașul FCSB-ului s-a tot scris în ultima perioadă că este foarte aproape de un transfer la Galatasaray.

Un alt jucător criticat vehement de Gigi Becali a fost portarul Andrei Vlad, cel care a comis o  eroare uriașă la primul gol al formației Șahtior Karagandy. În minutul 11, Bukorac a șutat din marginea careului de 16 metri, iar Vlad a scăpat mingea în față deși balonul era ușor de reținut. Ghinionul portarului a fost că cel care a urmărit foarte atent faza a fost Gabyshev, acesta ”înțepând” mingea în plasă din 7 metri.

Singurul jucător pe care patronul ”roș-albaștrilor” l-a lăudat după această eliminare a fost Florinel Coman, care a marcat  primul său gol după o pauză de 8 luni. Atacantul nu mai înscrisese de la un joc cu UTA Arad, scor 3-0, disputat la 5 decembrie 2020, în sezonul regulat din Liga 1.


  • (P) Cota BETANO UTA Arad – FCSB: 1,27 este cota pentru „sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT