Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Asta e echipa cea mai „tăvălită” de arbitri în SuperLiga. „E trist ce vă spun! Dar e nevoie să facem circ, presiuni prin presă” Video exclusiv

Alexandru Meszar, patronul celor de la UTA, a pus tunurile pe arbitraj după înfrângerea împotriva lui CFR Cluj și face acuzații extrem de grave.
05.03.2023 | 19:38
Asta e echipa cea mai tavalita de arbitri in SuperLiga E trist ce va spun Dar e nevoie sa facem circ presiuni prin presa Video exclusiv
15 e locul ocupat de UTA în SuperLiga, cu 24 de puncte după 28 de etape. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lucian Rusandu, centralul partidei dintre CFR Cluj și UTA, a comis grave erori, care au influențat rezultatul final al partidei, spre disperarea arădenilor, care au ajuns pe locul 15 în SuperLiga. Alexandru Meszar, patronul celor de la UTA, a desființat maniera de arbitraj la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Alexandru Meszar, exasperat de arbitrajul de la CFR Cluj – UTA: „E revoltător ce s-a întâmplat”

Alexandru Meszar a rămas cu un gust amar în urma înfrângerii cu CFR Cluj: „E revoltător ce s-a întâmplat la meciul cu CFR Cluj. E puțin trist ce trebuie să vă spun acuma. Având în vedere că noi am mers pe ideea că pentru performanță e bine să oferi condiții, salarii bune și nu altceva”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Omul de afaceri a trimis câteva „înțepături” la adresa cluburilor care pun presiune pe arbitri și se plâng mereu în spațiul public: „Totdeauna am fost corecți, fair-play, fără circ, fără presiuni. Dar se pare că în ziua de azi, mai ales în fotbalul nostru nu ajung doar condițiile, trebuie să faci presiuni, circ prin presă, ceea ce pe mine personal nu mă caracterizează acest comportament și nici pe clubul UTA. 

Cu fair-play, corectitudine și condiții ești la retrogradare. De 2 ori nu am avut VAR! Nu știu dacă mai este vreo echipă. De două ori nu am avut VAR în deplasare. Nu cred că n-a fost curent”, a mai spus Alexandru Meszar, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

E în pericol postul lui Laszlo Balint la UTA? „Echipa joacă, demonstrează, face meciuri bune cu locul 1,2”

Alexandru Meszar nu se gândește să îl demită pe antrenorul echipei, deși arădenii se afundă din ce în ce mai rău în clasament: „Nu este niciun pericol pentru Laszlo Balint, pentru că echipa joacă, demonstrează, face meciuri bune cu locul 1, 2. La un moment dat le-am zis la băieți în vestiar: ‘Lăsați arbitrajele, haideți s-o dăm în poartă și din poartă nu ne-o scoate nimeni’. Ne-a scos-o domnul Mladenovici și din poartă, după un gol valabil la Chindia. Am bifat-o și pe-asta”.

Erorile grave de arbitraj și apreciere a unor faze cheie, i-a făcut pe cei din conducerea UTA-ei să își pună și altfel de întrebări: „Nu mai avem cuvinte după meciul de ieri. Au fost atât de dubioase fazele, încât a trebuit să stăm minute în șir să le studiem. N-am dormit deloc! Arbitrajul a fost execrabil! Cum poate să fie un arbitraj, când ambele echipe sunt la final nemulțumite?

ADVERTISEMENT

Pentru că și CFR-ul a fost nemulțumită. La unele faze poate au ei dreptate, la unele avem noi, dar eu pot să spun că noi am suferit mai mult, având în vedere și rezultatul final și că am pierdut patru jucători pentru meciurile viitoare, care sunt foarte importante pentru noi”.

Alexandru Meszar, acuze grave la adresa centralului Rusandu: „Deci astea sunt chiar strigătoare la cer”

Alexandru Meszar nu înțelege cu arbitrul partidei a reușit să strice meciul în asemenea hal: „Putea fi oprit acest măcel, dacă comunicarea între arbitri era una mai bună. Jucătorii suferă și moral, când văd atitudinea arbitrilor. Să stai minute în șir, să aștepți o decizie care e clară pentru toată lumea nu e bine. Și sunt fazele alea în care nici nu s-a consultat cu VAR-ul domnul Rusandu. Deci astea sunt chiar strigătoare la cer.

ADVERTISEMENT

Ca să prestezi o meserie, în primul rând trebuie să ai competențe, nu mai vorbesc de vocație. Astea au lipsit cu desăvărșire ieri și eu zic că doar într-o direcție. Nu avem nimic cu CFR. Fiecare club e normal să își apere șansele, să folosească toate mijloacele, care sunt și cele de protest, de vocație, să fii mai gălăgios, mai prezent și noi îi respectăm”, a mai surprins omul de afaceri.

Alexandru Meszar: „Milosevic a plâns în vestiar! Era în lacrimi de durere și frustrare”

Chiar dacă nu îi acuză în mod direct pe cei de la CFR Cluj, Meszar a dezvăluit cât de tristă a fost atmosfera în vestiar la finalul partidei, care se putea termina urât pentru mai mulți jucători: „CFR și UTA sunt campionii provinciei. Avem o relație bună, chiar dacă au fost 2-3 jucători care au creat mici probleme între cele două cluburi. Chiar nu avem nicio problemă cu ei. 

Milosevic a plâns în vestiar. Acuma și datorită frustrării, nu neapărat a durerii, dar facem investigații, sperăm să-l recuperăm. Era în lacrimi de dureri și de frustare. Indiscutabil trebuia penalty!

Deci dacă arbitrăm toate meciurile la fel, pentru asemenea cazuri și cu contacte mult mai mici s-au dat penalty. Chiar dacă portarul a atins mingea cu mâna, a fost un contact la picioare. Se spune că e imprudență, dar se penalizează”.

Roger, „mărul discordiei” între UTA și CFR Cluj „Ei o să facă niște acțiuni”

Roger a fost la un pas să cadă și el victimă în meciul împotriva fostei sale echipe, CFR Cluj, însă Alexandru Meszer consideră stins conflictul cu privire la jucător: „Era să-i rupă și lui Roger piciorul, săracul! Nu mai avem niciun litigiu. Din punctul nostru de vedere da, poate că din punctul de vedere al CFR-ului încă nu, și o să facă niște acțiuni, dar pentru noi e clar.

Și dacă tot amintim de Roger, era cartonaș roșu. Chiar dacă nu i-a lăsat rană pe picior. Deac trebuia eliminat, pentru că și intenția de a lovi se penalizează la fel. E rău să fii mic și departe de București!”.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: