Sport

Au părăsit corabia! Alături de Filip, alţi patru jucători de bază pleacă de la Dinamo. Exclusiv

Dinamo se pregăteşte de reunirea pentru Liga 2. Vor fi mari schimbări de lot, iar FANATIK a aflat că după Steliano Filip, alţi patru jucători de bază vor pleca de la echipă.
16.06.2022 | 15:16
Au parasit corabia Alaturi de Filip alti patru jucatori de baza pleaca de la Dinamo Exclusiv
Au părăsit corabia! Alături de Filip, alţi patru jucători de bază pleacă de la Dinamo. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo va evolua pentru prima dată în Liga 2. “Câinii” se vor reuni pe data de 20 iunie sub comanda lui Gheorghe Mihali şi întreaga pregătire va fi efectuată în baza de la Săftica, aşa cum FANATIK a anunţat.

Au părăsit corabia! Alături de Filip, alţi patru jucători de bază pleacă de la Dinamo

Oficialii echipei creionează lotul pentru sezonul viitor în aceste zile, iar o parte importantă a jucătorilor de bază în stagiunea precedentă au plecat sau sunt pe cale de a o face. Răzvan Zăvăleanu a anunţat în conferinţa de presă despărţirea de Steliano Filip.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că alţi patru jucători de bază vor părăsi echipa. Căpitan în multe meciuri din sezonul trecut, Alexandru Răuţă nu vrea să se întoarcă la Dinamo, contractul său fiind scadent în această vară.

Irobiso şi Grădinaru nu rămân la echipă! Jonathan Rodriguez se întoarce la CFR Cluj

Christian Irobiso şi Răzvan Grădinaru pleacă şi ei de la echipă, după ce au fost legitimaţi la începutul lunii februarie. Un alt nume important care nu va continua este Jonathan Rodriguez, împrumutat de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu a vorbit în conferinţa de presă despre situaţia lui Jonathan Rodriguez, pe care şi-ar dori să îl păstreze. Singura variantă prin care mijlocaşul ar putea rămâne la echipă ar fi ca CFR Cluj să suporte în continuare o parte importantă a salariului, iar fotbalistul să fie de acord să rămână în Liga 2 la Dinamo.

Însă, din informaţiile noastre, CFR Cluj vrea să se despartă de Jonathan Rodriguez. În situaţia în care jucătorul ar rămâne liber de contract, Dinamo nu va putea să îi susţină salariul, astfel că sunt şanse minime ca Rodriguez să rămână la echipă.

ADVERTISEMENT

Căpitanii au părăsit corabia! Patru purtători de banderolă în sezonul trecut au plecat

După retrogradare, au mai plecat de la Dinamo: Gabriel Torje (Farul Constanţa), Vlad Morar (Farul Constanţa) şi Cosmin Matei (Sepsi Sf. Gheorghe). Legiunea franceză a părăsit şi ea corabia: Aloe, Pierret şi Azankpo încheindu-şi conturile cu clubul.

Patru dintre căpitanii echipei din sezonul trecut au părăsit “corabia”. Banderola a fost purtată de Deian Sorescu (vândut în iarnă la Rakow), Gabi Torje (plecat la Farul Constanţa), Steliano Filip şi Alexandru Răuţă. Niciunul dintre ei nu mai este la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Pentru noul sezon, lotul va fi completat cu jucători care au evoluat la echipa a doua, dar şi patru sau cinci tineri jucători de la U-19, care au ajuns sub comanda lui Gheorghe Mihali în semifinalele Ligii Elitelor.

  • 3 ani a evoluat Alexandru Răuţă la Dinamo
  • 2 goluri a marcat Christian Irobiso la Dinamo
ADVERTISEMENT