Fotbal intern

Autocarul lui Dinamo, întâmpinat de fani la stadion! FCSB a ajuns în liniște la Arena Națională. Video

03.10.2020 | 20:04
Autocarul lui Dinamo intampinat de fani la stadion FCSB a ajuns in liniste la Arena Nationala Video
ADVERTISEMENT

Autocarul echipei Dinamo București a fost întâmpinat de fani la sosirea la stadion pentru marele derby cu FCSB, din etapa a șasea a campionatului intern.

Suporterii ”câinilor” nu sunt la prima acțiune de acest gen, ei fiind mai tot timpul alături de echipă în această perioadă în care accesul pe stadioane este interzis.

ADVERTISEMENT

Marele derby se joacă pe Arena Națională, de la ora 21:00, iar FCSB a reușit să recupereze o parte dintre jucătorii infectați cu Covid-19 și unii dintre ei sunt titulari, așa cum a dezvăluit exclusiv FANATIK.

Fanii „câinilor” au așteptat la stadion autocarul lui Dinamo

Fanii dinamoviști s-au strâns încă o dată în fața stadionului pentru a întâmpina autocarul și a le ura succes favoriților în derby-ul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Suporterii, care au fost ținuți pe trotuare de forțele de ordine, au scandat ”Dinamo, Dinamo” și le-au cerut favoriților să învingă marea rivală.

Geplaatst door Fanatik.ro op Zaterdag 3 oktober 2020

De partea cealaltă, ”roș-albaștrii” au sosit în liniște la Arena Națională, deoarece fanii au ales să-i viziteze pe jucători la baza de la Berceni înainte de plecarea spre stadion.

ADVERTISEMENT

În momentul apariției lui Cătălin Straton, recent adus de la Dinamo și care nu face parte din lot în această seară, suporterii celor de la FCSB i-au îndemnat să strige trivialități la adresa rivalilor de o viață, numai că portarul a tăcut și a aplaudat moderat.

Apoi, în uralele tuturor s-a urcat în mașina sa, nu înainte de a fi întrebat de un fan: ”Te lepezi de Satana?”. De asemenea, ultrașii i-au scandat numele lui Straton, înainte ca acesta să plece spre Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Derby-ul FCSB – Dinamo se va disputa pentru a treia oară în istorie pe 3 octombrie. Precedentele două întâlniri s-au disputat pe vremea când exista o singură echipă Steaua, iar atât ”roș-albaștrii” cât și ”câinii roșii” erau cluburi departamentale.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 2.48 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT