Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Balaj, deranjat de declarațiile preşedintelui de la Craiova. „Nu mă așteptam la așa ceva de la el”

Cristi Balaj a fost deranjat de declaraţiile preşedintelui de la FC U Craiova, Marcel Puşcaş, care spunea că Aurelian Chiţu ar fi trebuit convocat în locul lui Bîrligea la naţională.
14.11.2023 | 10:05
Balaj deranjat de declaratiile presedintelui de la Craiova Nu ma asteptam la asa ceva de la el
Balaj, deranjat de declarațiile preşedintelui de la Craiova. „Nu mă așteptam la așa ceva de la el”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Selecţia lui Edi Iordănescu a stârnit un scandal între două cluburi din SuperLiga. Marcel Puşcaş a susţinut că Aurelian Chiţu trebuia convocat în locul lui Claudiu Bîrligea pe postul de atacant central.

Balaj, deranjat de declarațiile preşedintelui de la Craiova: “Mi se pare total nepotrivit ce se întâmplă”

Replica de la CFR Cluj a venit de la preşedintele Cristi Balaj, care a declarat la FANATIK SUPERLIGA că este dezamăgit de modul în care a comparat jucătorii un oficial al unei alte echipe de club:

ADVERTISEMENT

“Mi se pare total nepotrivit ce se întâmplă. Sunt dezamăgit. Vorbim de o persoană care avea dorinţa şi considera că merită să fie cu o funcţie de conducere în cadrul Federaţiei (n.r. Marcel Puşcaş). 

Mi se pare total nepotrivit din partea lui Marcel, cu care am avut o relaţie bună şi sper să rămână aceeaşi. Mi se pare total nepotrivit că un om din fotbal, indiferent de unde este, mai ales dacă este implicat la un club, să spună că merita să fie convocat jucătorul lui, în detrimentul unui jucător de la alt club.

ADVERTISEMENT

Că vii şi spui că în urma rezultatelor consideri că jucătorul de la echipa ta merita să fie şi el convocat, sunt perfect de acord. Dar să denigrezi şi să spui că trebuia să fie în locul lui Bîrligea, este total nepotrivit.

“Sunt convins că selecţionerul are enigme şi dubii, în loc să-l sprijinim, noi contestăm de fiecare dată”

Asta în contextul în care la ultimul meci dintre cele două echipe, au evoluat amândoi, şi Chiţu şi Bîrligea, iar atacantul nostru a fost desemnat jucătorul meciului.

ADVERTISEMENT

N-am fost implicaţi nici eu, nici Marcel, în desemnarea jucătorului meciului. Craiova a pierdut din cauza lui Bîrligea, noi o spunem datorită. Nu de Bîrligea e vorba, ci în general.

E total nepotrivit ca noi, oamenii din fotbal de la cluburi, să contestăm când un jucător a fost convocat la echipa naţională. Sunt convins că selecţionerul are enigme şi dubii, în loc să-l sprijinim, noi contestăm de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

“Nu ajutăm selecţionerul şi nu e nici profesionist, ca o persoană de la un club să denigreze jucătorul de la o altă echipă”

Nu ajutăm echipa naţională şi nici jucătorul nostru. Nu am văzut meciul FCSB – FC U Craiova, dar am văzut parametrii şi găseşte şi acolo un răspuns pentru care nu a fost convocat (n.r. Chiţu).

Vreau să închei cu dezamăgirea că nu mi se pare potrivit, nu ajutăm selecţionerul şi nu e nici profesionist, ca o persoană de la un club să denigreze jucătorul de la o altă echipă şi să spună că merita convocat un jucător de la echipa lui.

Sunt de acord să vii şi să afirmi că merita şi jucătorul tău să fie convocat, dar ca să spui că merita în locul unui alt jucător de la altă echipă, mi se pare neprofesionist”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este difuzată în fiecare luni, marți și vineri exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea este transmisă live începând cu ora 10:30 și poate fi urmărită, în aceeași zi, în premieră, de la ora 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Balaj deranjat de declaraţiile lui Puşcaş

ADVERTISEMENT