Sport

Barcelona – Dinamo 36-32, în Liga Campionilor. “Dulăii” ies cu capul sus din duelul împotriva campioanei Europei

Dinamo iese cu capul sus din meciul cu Barcelona. Catalanii s-au impus cu 36-32, însă elevii lui Xavi Pascual au meritul de a fi revenit în multe momente din meci şi au limitat proporţiile în faţa unui adversar net superior.
14.10.2021 | 23:00
Barcelona  Dinamo 3632 in Liga Campionilor Dulaii ies cu capul sus din duelul impotriva campioanei Europei
ADVERTISEMENT
14-10-2021
18:42

Barcelona - Dinamo 36-32

Vezi aici cele mai importante faze.

FINAL de meci! Dinamo pierde cu 32-36 deplasarea de la Barcelona, însă rămâne jocul bun prestat de echipa lui Xavi Pascual! Valentin Ghionea a fost cel mai bun marcator al “Dulăilor” cu 7 goluri din 9 aruncări. 

Min. 55: Barcelona 34-28. Ne apropiem de final, catalanii au şase goluri avans. 

Min. 50: Barcelona 32-25. Dinamo reuşeşte să mai reducă din handicap, cu 10 minute înainte de final. 

Min. 45: Barcelona 29-22. Gazdele menţin un avans liniştitor, însă Dinamo nu joacă deloc rău şi dă o replică bună. 

Min. 40: Barcelona 27-18! Catalanii se desprind fulgerător în partea secundă. De la 21-18 s-a făcut 27-18

Min. 34: Barcelona 21-17! Început tare de repriză. Dinamo înscrie trei goluri pe contraatac.

Start în partea secundă!

Min. 30: 19-14 Barcelona! Catalanii conduc cu 5 goluri avans la pauză! Gazdele au avut un final foarte bun de repriză

Min. 26: Barcelona 17-12. Dinamo scapă fără gol primit de o inferioritate, după eliminarea temporară a lui Humet. 

Min. 22: Barcelona 16-10. Catalanii domină autoritar meciul, însă Dinamo reuşeşte să limiteze proporţiile până în acest moment. 

Min. 18: Barcelona 13-8. Nantes Campos a marcat 3 din 3 pentru Dinamo, însă catalanii par de neoprit

Min. 13: 10-5 Barcelona! Dinamo încearcă să strângă scorul. Nantes marchează primul gol

Min. 8: 6-3 Barcelona! Catalanii păstrează diferenţa, Ghionea înscrie primele goluri pentru Dinamo

Min. 4: 3-0 Barcelona! Catalanii încep tare şi preiau conducerea

Min. 1: A început partida.

Primire superbă de care s-a bucurat Xavi Pascual la revenirea pe parchetul sălii din Barcelona. Antrenorul lui Dinamo a fost vizibil emoţionat de aplauzele la scenă deschisă pe care le-a primit: 

Echipele:

Meciul Barcelona – Dinamo are loc joi, 14 octombrie, cu începere de la ora 21:45, în cadrul etapei a 4-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal masculin. „Câinii” merg în fieful deţinătoarei trofeului, una dintre cele mai bune echipe din lume la handbal masculin.

Unde se joacă meciul Barcelona – Dinamo din Liga Campionilor la handbal masculin

Confruntarea Barcelona – Dinamo se dispută joi, 14 octombrie, de la ora 21:45, în etapa a 4-a a Ligii Campionilor la handbal masculin în Palau Blaugrana, celebra Sală a Sporturilor a echipei catalane, acolo unde au loc şi partidele echipei de baschet masculin.

ADVERTISEMENT

Cum în Spania numărul populaţiei vaccinate a atins un procent ridicat, între 70-80 la sută, în funcţie de regiuni, este permis accesul la capacitate normală şi fără mască a persoanelor care prezintă certificatul verde, al schemei complete de vaccinare.

Cine transmite la TV partida Barcelona – Dinamo

Partida Barcelona – Dinamo se joacă joi, 14 octombrie, de la ora 21:45, în celebra sală Palau Blaugrana din capitala Cataloniei şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 2, Telekom Sport 1 şi Look Plus, dar o mai puteţi vedea şi pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Deşi campioana României nu reprezintă nici pe departe un nume sonor în lumea bună a handbalului masculin, care să stârnească interesul pentru a o vedea, Palau Blaugrana va fi destul de plin la acest meci, motivul fiind preţuirea deosebită pe care fanii Barcei o au pentru actualul tehnician al bucureştenilor, Xavier Pascual.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Barcelona – Dinamo

Barcelona – Dinamo este un real David contra Goliath în lumea handbalului. Barca a câştigat ultima ediţie a Ligii Campionilor şi mai are numeroase alte trofee interne şi internaţionale în sala destinată special pentru acest lucru.

ADVERTISEMENT

Dinamo nu are decât varianta să joace degajat, fără presiune, să arate că merită wild-card-ul primit de la EHF. La acest meci ar putea juca în premieră şi Gurbindo, interul transferat recent de la Vardar Skopje însă e puţin probabilă prezenţa în poartă a iranianului Saeid Heidarirad, care s-a accidentat în timpul meciului cu Porto.

Emoţii uriaşe pentru Xavier Pascual, antrenorul „câinilor”

Meciul de la Barcelona e unul special pentru antrenorul lui Dinamo dar şi pentru trei dintre „câinii” integraţi în haită pentru acest sezon: pivotul Cedric Sorhaindo, extrema Alex Pascual şi interul Eduardo Gurbindo, cu toţii conlucrând sezoane bune la echipa catalană, cu performanţe deosebite.

ADVERTISEMENT

De altfel, chiar ultimul trofeu al Ligii Campionilor, cucerit în ultimul sezon, a fost opera lui Xavier Pascual, aşteptat cu mare respect şi preţuire la acest meci. Actualul antrenor Carlos Ortega recunoaşte meritele lui Pascual şi spune că cea mai mare parte din actualul lot a lucrat cu omul care a stat 12 ani în blaugrana în diferite perioade.

Cote la pariuri pentru jocul Barcelona – Dinamo

O asemenea disproporţie de forţe nu putea fi judecată şi de casele de pariuri decât pe măsură. Astfel încât firescul succes catalan are cotă de 1,05, iar o incredibilă performanţă pentru „alb-roşii” are una deă 16,00, cu egalul şi el la o valoare uriaşă, 9,00.

Dinamo a început superb aventura în grupa de Liga Campionilor, victorie acasă cu puternica echipă poloneză Vive Kielce, după care a fost surclasată cu 41-30 în Franţa de colosul PSG şi a cedat, dramatic, acasă, la un gol în faţa lui Porto. Barca are două succese, dar şi un eşec la un gol în Ungaria, la Veszprem.

ADVERTISEMENT