Sport

Basarab Panduru remarcă greșeala lui Neluțu Varga după numirea lui Mutu la CFR Cluj: „Lucruri greu de înțeles”

Basarab Panduru a sesizat o greșeală în schimbarea de antrenor dictată de Neluțu Varga la CFR Cluj. Andrea Mandorlini va fi înlocuit cu Adrian Mutu.
22.01.2024 | 09:51
Basarab Panduru remarca greseala lui Nelutu Varga dupa numirea lui Mutu la CFR Cluj Lucruri greu de inteles
Basarab Panduru a sesizat o greșeală a lui Neluțu Varga în schimbarea de antrenor de la CFR Cluj. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru a comentat decizia lui Neluțu Varga de a-l demite pe Andrea Mandorlini după eșecul cu FC Botoșani, scor 0-1, în etapa a 22-a din SuperLiga. Adrian Mutu va fi noul antrenor al ardelenilor și va avea un salariu record, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Basarab Panduru remarcă greșeala lui Neluțu Varga după numirea lui Mutu la CFR Cluj: „Lucruri greu de înțeles”

Neluțu Varga nu a fost mulțumit de rezultatele înregistrate de CFR Cluj în prima parte a sezonului. În declarația prin care a confirmat despărțirea de Andrea Mandorlini, patronul a dezvăluit că a avut în gând să-l demită pe italian încă de la finalul anului trecut.

ADVERTISEMENT

Eșecul cu ultima clasată, FC Botoșani, l-a făcut pe Neluțu Varga să răbufnească. Totuși, Basarab Panduru este de părere că schimbarea de antrenor la CFR Cluj trebuia să se materializeze încă de la finalul anului trecut.

Fostul internațional consideră că Neluțu Varga a greșit din acest punct de vedere, iar consecința a fost înfrângerea de la Botoșani. „Gata, l-au pus pe Mutu? Păi, sunt nişte lucruri pe care nu prea le înţelegi. De ce?

ADVERTISEMENT

„De ce să-l lași meciul ăsta pe Mandorlini când îl puteai pune pe Mutu?”

Mandorlini venea cu lucruri negative din spate, puncte puţine, câteodată jocuri bune, dar era miciuna aia de joc, era pârleală. El acum juca bine, mâine nu ştii cum juca, poimâine parcă juca ceva. 

Voiai să-l dai afară, că e imposibil că meciul ăsta a pus capac, au fost mai multe. De ce să-l mai laşi meciul ăsta când îl puteai pune pe Mutu? Făcea Mutu pregătirea. Câte zile au trecut de când era marcat de tragedia care i s-a întâmplat?

ADVERTISEMENT

E acelaşi lucru acum cu două săptămâni în urmă. Se schimbă situaţia? E o situaţie complicată, care nu se poate schimba într-o săptămână”, a spus Basarab Panduru, la TV Orange Sport.

De ce nu l-a demis Neluțu Varga pe Mandorlini la finalul anului trecut

CFR Cluj a oscilat în rezultate sub comanda lui Andrea Mandorlini. Cifrele antrenorului italian au fost sub precedentul mandat în Gruia, când a făcut eventul cu CFR Cluj. Neluțu Varga a dezvăluit motivele pentru care nu l-a demis pe Andrea Mandorlini încă de la finalul anului trecut.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să ajung să mă bat la play-off. Eu vreau să mă bat la titlu. I-am dat o grămadă de șanse, dar s-a terminat. Adi Mutu este numele viitorului antrenor. Cu Adi am discutat și anul trecut, înainte de meciul cu U Cluj.

Apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama lui, noi am bătut cu 4-0 și am zis să nu schimb antrenorul după o victorie la scor”, a declarat Neluțu Varga, potrivit iamsport.ro.

ADVERTISEMENT