Sporturi

Bianca Andreescu, scandal cu un jurnalist după Miami Open: ”Și Halep a făcut la fel”

08.04.2021 | 16:55
Bianca Andreescu scandal cu un jurnalist dupa Miami Open Si Halep a facut la fel
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis canadiană cu origini române Bianca Andreescu a intrat într-un scandal cu un jurnalist după ce s-a retras în finala turneului Miami Open și a adus-o în discuție și pe Simona Halep.

Andreescu a simțit dureri la gleznă în setul secund și a abandonat la scorul de 4-0 în favoarea lui Barty, care câștigase și primul set cu scorul de 6-3.

ADVERTISEMENT

Și Simona Halep s-a retras de la competiția de la Miami înaintea partidei din turul trei cu letona Anastasija Sevastova, din cauza unor dureri la umăr.

Un jurnalist a enervat-o la maxim pe Bianca Andreescu după Miami Open

Revenită în circuitul WTA după o pauză îndelungată cauzată de o accidentare suferită la genunchi în timpul Turneului Campioanelor din 2019, care a ținut-o în afara terenului tot anul trecut, Bianca Andreescu s-a înfuriat în momentul în care un jurnalist a întrebat-o despre problema suferită în finala de la Miami Open.

ADVERTISEMENT

”Mi se pare că sunt singura care tot e întrebată despre accidentări, ceea ce e superenervant! Nu vreau să am reputația asta, deoarece nu sunt singura accidentată. Atât de multe jucătoare se retrag. Și Halep s-a retras de la Miami!”, a declarat canadianca cu origini române.

”Da, s-a întâmplat puțin să mă retrag, dar nu vreau să fiu definită de așa ceva. E nasol! Chiar și dacă e ceva nu foarte grav, voi fi precaută decât să forțez și să se agraveze. Sunt bucuroasă că m-am oprit la Miami”, a mai spus Andreescu.

ADVERTISEMENT

Pentru Simona Halep urmează meciul cu Italia din Fed Cup

După turneul de la Miami, circuitul WTA se mută în Europa pentru sezonul de zgură. Aflată pe locul 3 WTA, Simona Halep va începe sezonul de zgură din postura de ”regină a acestei suprafeţe”, așa cum arată o ierarhie pe ultimii cinci ani care cuprinde cele mai importante rezultate înregistrate pe zgură.

În următoarea perioadă, campioana noastră ar urma să participe la turneele de la Stuttgart, Madrid și Roma, înainte să meargă la Roland Garros. Al doilea turneu de Grand Slam al anului a fost amânat cu o săptămână și se va desfășura în perioada 30 mai – 13 iunie.

ADVERTISEMENT

Simona Halep va juca la Cluj-Napoca în întâlnirea dintre echipele de tenis ale României și Italiei, din Fed Cup. Noul căpitan, Monica Niculescu le-a mai convocat pe Patricia Țig (63 WTA), Irina Bara (132 WTA) și Mihaela Buzărnescu (136 WTA).

ADVERTISEMENT