Sport

A dat lovitura de Anul Nou: cu inspirație și noroc, a făcut bani de o garsonieră investind doar 20 de euro

De Anul Nou, un parior inspirat a dat lovitura vieții: a înverzit un bilet pe care a selectat doar 5 evenimente și a obținut un profit colosal, de aproape 30.000 de de euro
01.01.2022 | 14:18
A dat lovitura de Anul Nou cu inspiratie si noroc a facut bani de o garsoniera investind doar 20 de euro
În prag de Anul Nou, un parior norocos s-a ales cu un câștig fabulos, de aproape 30.000 de euro. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Finalul de an 2021 a fost unul cu adevărat senzațional pentru un parior, care a reușit să detoneze bomba cu doar trei zile înainte de Revelion. Cu o ofertă de evenimente extrem de redusă, inspiratul jucător a ales cu mare grijă 5 partide de fotbal, cu cote de la 2,25 la 9,50, a riscat o miză de 96 de lei (aproape 20 de euro) și a reușit să obțină un profit colosal, de 142.203,60 de lei, adică aproape 30.000 de euro. Numai buni să-și cumpere o garsonieră. Impresionant, nu?

Curaj, puțină inspirație și un dram de noroc, iată ingredientele fără de care nu poți avea succes la pariuri. Iar cele mai bune exemple sunt un jucător din București, care în mai puțin de două ore a transformat o miză de 10 lei într-un câștig de 7.000 de euro, și unul din Râmnicu Vâlcea, care a câștigat 10.000 de euro cu doar patru meciuri.

ADVERTISEMENT

Ca să nu mai vorbim de super „cadoul” pe care „Moșul” i l-a făcut unui norocos jucător chiar înainte de Crăciun. Pentru că a fost cuminte tot anul, i-a înverzit un bilet cu o miză de doar 5 lei și i-a băgat în buzunar aproape 100.000 de euro!

Vreți să dați și voi lovitura vieții la pariuri? În ajutor vă vine și super oferta de la Superbet. Profitați acum de ea și puteți să vă umpleți buzunarele cu o sumă importantă, care să vă scutească de griji pentru o bună perioadă.

ADVERTISEMENT

Ăsta da noroc! Un autogol marcat în minutul 90+9 i-a băgat în buzunar aproape 30.000 de euro

Se spune că marțea sunt trei „ceasuri rele”, însă lucrurile au stat taman invers pentru un parior, care a reușit să dea lovitura vieții cu doar trei zile înainte de Revelion. Pentru că oferta a fost destul de restrânsă, strategia sa a fost să-și „construiască” un bilet cu 5 meciuri de fotbal, în care a mers mult pe surprize, iar cu o cotă totală de 1.481 și o miză de 96 de lei a reușit să obțină un câștig de 142.203,60 lei, adică aproape 30.000 de euro.

A fost foarte curajos, dar, înainte de toate, a avut parte de foarte mult noroc, pentru că două dintre cele cinci pronosticuri i-au ieșit cu ajutorul unor goluri marcate după minutul 90. Dar să le luăm pe rând…

ADVERTISEMENT

Cronologic vorbind, prima partidă pe care inspiratul nostru jucător a pus-o pe bilet a fost cea dintre Galatasaray și Denizlispor, din 16-imile Cupei Turciei. Chiar dacă era vorba despre un meci disproporționat, în care se întâlneau una dintre cele mai bune echipe ale Turciei și o divzionară secundă, pariorul nostru a ales aici varianta „X solist”, la o cotă de 9,50, cea mai mare de pe bilet.

Oaspeții au condus la pauză cu 2-1, gazdele au trecut în avantaj în primele 5 minute ale reprizei secunde și nimic nu s-a mai întâmplat până spre finalul jocului. Biletul era ca și pierdut, dar pentru Galata a venit fatidicul minut 90+9, când Nelson a înscris în propria poartă. S-a terminat 3-3, iar pariorul nostru începea să spere la marea lovitură.

ADVERTISEMENT

Înfrângerea surprinzătoare a lui Liverpool la Leicester l-a ajutat să câștige aproape 30.000 de euro

Al doilea hop l-a trecut cu meciul FUS Rabat – Wydad, din prima ligă marocană. Deși echipa oaspete era liderul clasamentului, a mizat pe victoria gazdelor, iar cota a fost pe măsură: 4,20. Se și vedea cu sacii în căruță după o oră de joc, când FUS Rabat conducea cu 2-0, dar Wydat a revenit nesperat pe final și  înscris de două ori, în minutele 80 și 85. Finalul a fost însă incendiar, gazdele au mai marcat o dată în al treilea minut al prelungirilor și biletul continua să se înverzească.

La Leicester – Liverpool, din etapa a 20-a a Premier League, gazdele aveau o sumedenie de absenți și toată lumea aștepta o victorie lejeră a „cormoranilor”. Doar pariorul nostru a anticipat bomba și a ales pronosticul „PSF1”, la o cotă de 5,50. În prima repriză, oaspeții au ratat o mulțime de ocazii clare de gol, printre care și un penalty prin Salah, iar la pauză s-a intrat la cabine cu 0-0.

Contrar cursului jocului, la 15 minute de la reluare, golul a căzut în poarta lui Liverpool și cum până la final nu s-a mai înscris deloc al treilea meci de pe bilet devenise verde. Iar speranțele unui câștig fabulos începeau să crească.

Mai erau doar două partide pe bilet, ambele din prima ligă a Portugaliei. La Maritimo – Vizela a ales pronosticul „1 solist” la o cotă de 3,00. Nu a avut foarte multe emoții, scorul final fiind de 2-0 în favoarea gazdelor. La fel cum nu a avut nici la Moreirense – Estoril, unde a mers pe varianta „PSF1”, la o cotă de 2,25. S-a terminat 1-0, dar biletul se înverzise deja de la pauză, când gazdele intrau la cabine în avantaj.

Nu uitați! Dacă vreți să obțineți câștiguri fabuloase, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet. Dacă veți profita acum de ea, aveți șansa să dați marea lovitură la pariuri cu partidele programate în cele mai puternice competiții ale Europei.

ADVERTISEMENT
Tags: