Sport

Bogdan Țîru, ambiții mari după transferul la CFR Cluj: „Mă gândesc la națională”. Cine l-a convins să revină în România. Video

Bogdan Țîru a oferit primele declarații din postura de jucător al celor de la CFR Cluj. Fotbalistul din compartimentul defensiv se gândește la echipa națională a României.
10.01.2023 | 19:11
Bogdan Tiru ambitii mari dupa transferul la CFR Cluj Ma gandesc la nationala Cine la convins sa revina in Romania Video
Bogdan Țîru a oferit primele declarații după transferul la CFR Cluj. Sursă foto: captură - CFR TV.
ADVERTISEMENT

Bogdan Țîru este unul dintre cele patru transferuri ale CFR-ului pentru a doua parte a sezonului. Campioana României a oficializat transferurile lui Andrei Peteleu și Ermal Krasniqi, anunțate în exclusivitate de FANATIK, dar și pe cel al lui Anton Maglica. 

Cine l-a convins pe Bogdan Țîru să se transfere la CFR Cluj: „Mi-au spus ce ambiții au și asta m-a determinat să mă întorc”

Bogdan Țîru s-a transferat la CFR Cluj de la Jagiellonia, locul 13 în campionatul din Polonia, pentru 250.000 de euro. Fostul căpitan al Viitorului Constanța (n.r. Farul), Bogdan Țîru a dezvăluit că Dan Petrescu și Bogdan Mara l-au convins să revină în România.

ADVERTISEMENT

Totodată, Bogdan Țîru a mărturisit că Dan Petrescu l-a vrut încă din vară la CFR Cluj, așa cum FANATIK anunța în exclusivitate la acea vreme. „M-am acomodat bine. Am o pregătire în spate, pentru că am făcut două săptămâni cu cei din Polonia. Sunt bine, sunt în ritm.

Proiectul m-a făcut să vin la CFR Cluj. Încă din vară au existat niște discuții. Cei de acolo au cerut un pic cam mult pentru pretențiile care erau atunci. După aceea, am continuat să vorbim.

ADVERTISEMENT

Domnul Bogdan Mara, domnul Dan Petrescu m-au sunat, mi-au spus ce ambiții au și asta m-a determinat să mă întorc. În Polonia m-am dezvoltat fizic și mental, dar nu m-am bătut la nimic, n-am avut obiectiv să câștigăm ceva. Mi-am dorit un pic mai mult!”, a declarat Bogdan Țîru, pentru CFR TV.

Bogdan Țîru, ambiții mari din tricoul CFR-ului: „Mă gândesc la națională”

Bogdan Țîru consideră că revenirea în România constituie un avantaj în privința convocării la echipa națională. Dan Petrescu l-a lăudat pe fundașul în vârstă de 28 de ani și a mărturisit că reprezintă o soluție pentru Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

„Încă mă gândesc la națională, îmi doresc. E un avantaj că m-am întors în România. Mă știu cu câțiva jucători de la CFR Cluj. Am o concurență foarte mare la CFR, cu Burcă, cu Yuri, cu Kolinger. Am venit să ajut și Mister (n.r. – Dan Petrescu) va decide pe cine va băga.

Îmi place să câștig, asta mă motivează. Am ambiții mari, vreau să fiu mai bun în fiecare zi. Nu întotdeauna îți iese, dar, dacă ești perseverent, cred că într-un final îți va reuși.

ADVERTISEMENT

Am semnat pe trei ani și jumătate, sper să ne acomodăm (n.r. – alături de soție). Am auzit de la mulți oameni că Clujul este un oraș frumos, liniștit, care s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani”,  a încheiat Bogdan Țîru.

Neluțu Varga, încântat de transferul lui Bogdan Țîru la CFR Cluj

Neluțu Varga, dezamăgit după transferul eșuat al lui Yeboah la Slavia Praga, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, a comentat transferul lui Bogdan Țîru în lotul campioanei.

La fel ca Dan Petrescu, patronul ardelenilor este convins că fotbalistul reprezintă o soluția viabilă pentru echipa națională. „L-am luat pe Țîru. E un fundaș central foarte bun, pe care ni l-am dorit foarte mult.

E un jucător de echipă națională și sunt sigur că o să se integreze foarte repede la noi”, a spus Neluțu Varga, potrivit ProSport.

ADVERTISEMENT
Tags: