Sport

Campioana României, decisă în culise? Ilie Năstase și Cornel Dinu acuză aranjamente, gafa lui Joao Miguel de la Cluj pare a le da dreptate

CFR Cluj a învins-o pe FC Argeș, scor 2-0, iar gafa lui Joao Miguel de la primul gol pare să-i dea dreptate lui Ilie Năstase, care a vorbit, pentru FANATIK, înainte de meci, despre jocurile de culise din Liga 1.
04.04.2022 | 23:52
Campioana Romaniei decisa in culise Ilie Nastase si Cornel Dinu acuza aranjamente gafa lui Joao Miguel de la Cluj pare a le da dreptate
CFR Cluj a învins-o pe FC Argeș, scor 2-0, iar gafa lui Joao Miguel de la primul gol pare să-i dea dreptate lui Ilie Năstase, care a vorbit, pentru FANATIK, înainte de meci, despre jocurile de culise din Liga 1
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a obținut o victorie facilă în fața celor de la FC Argeș, scor 2-0, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1. Golurile partidei au fost marcate de Gabriel Debeljuh și Marko Dugandzic.

CFR Cluj, victorie fără probleme în meciul cu FC Argeș

FC Argeș a rezistat puțin peste jumătate de repriză în fața campioanei României, deoarece, în minutul 23, fundașul Joao Miguel a făcut o gafă impardonabilă, în urma căreia ardelenii au deschis scorul.

ADVERTISEMENT

Stoperul portughez avea mingea în posesie. Având în vedere că se afla sub presiunea jucătorilor adverși, a decis să trimită o pasă, la siguranță, către portarul Alexandru Greab. Însă, într-un mod uluitor, fotbalistul celor de la FC Argeș i-a pasat lui Gabriel Debeljuh, care a trimis mingea în plasă fără probleme.

Joao Miguel nu este la prima gafă de acest fel. La finalul lunii decembrie, tot într-un meci cu CFR Cluj, portughezul a luftat la o minge simplă, moment în care același Gabriel Debeljuh a profitat de eroare și a marcat.

ADVERTISEMENT

Golul doi a venit în minutul 84, în urma unei faze splendide a gazdelor, care a fost finalizată de Marko Dugandzic.

Gafa lui Joao Miguel îi dă dreptate lui Ilie Năstase, care acuză jocuri de culise în Liga 1

Înaintea meciului din Gruia, Ilie Năstase a vorbit, pentru FANATIK, despre anumite jocuri de culise în lupta la titlu din Liga 1. Ba, mai mult, fostul mare tenismen spunea că așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă FC Argeș va presta, în fața CFR-ului, același joc agresiv din meciurile cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Gafa impardonabilă făcută de Joao Miguel și jocul neconvingător prestat de FC Argeș în Gruia par să-i dea dreaptate lui Ilie Năstase.

„Păi, titlul… oricum era greu, cu cinci puncte în avans. E greu. Acum, CFR-ul are meci și cu Craiova. Să vedem dacă Craiova sau dacă Piteștiul joacă cum a jucat contra Stelei (n.r. FCSB-ului).

ADVERTISEMENT

Aici sunt niște aranjamente, care nu prea-s corecte. Piteștiul a jucat foarte dur cu Steaua (n.r. FCSB) și chiar la limita de joc, adică s-au făcut niște faulturi grosolane. Bine, a fost și o eliminare.

Nu știu, vreau să văd și eu meciul astă-seară, sunt curios cum se joacă. Depinde și ce face Craiova cu Clujul, și ce face Clujul în cele două meciuri cu Steaua. Sunt multe meciuri”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Cornel Dinu: „Se vorbește că unii portughezi ar face jocurile portughezului mai în vârstă de la națională!”

Și acuzele nu se opresc aici. Fostul mare fotbalist Cornel Dinu, acum analist tv și editorialist FANATIK, merge și mai departe și insinuează că portughezul Joao Miguel ar fi făcut „jocurile” conaționalului său de la CFR Cluj, Mario Camora.

„Eu mă gândesc la rele. Sunt și slabi. Există o înclinație la jucătorii mediocri din Portugalia să greșească așa ceva. Se vorbește, nu am argumente, dar se vorbește că unii portughezi ar face jocurile portughezului mai în vârstă de la națională. Se vorbește, dar nu iese niciodată foc fără fum. Coincidența e prea mare să se întâmple cu aceeași echipă”, a declarat Cornel Dinu, la finalul meciului din Gruia, la Orange Sport.

Helmut Duckadam: „În 10 minute l-am văzut pe Latovlevici cu trei pase greșite trimise de el!”

La finalul partidei de la Cluj, Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, a lăsat de înțeles că și el are îndoieli în legătură cu determinarea pe care jucătorii piteșteni o au în meciurile cu liderul din Casa Pariurilor Liga 1.

„A fost un meci urât, chiar cu anumite semne de întrebare. În 10 minute l-am văzut pe Latovlevici cu trei pase greșite trimise de el, cu piciorul stâng, piciorul bun al lui. Un joc urât… pase unii la alții, atât de multe pase date aiurea.

Cei de la FCSB au tot dreptul să fie supărați, pentru că în această seară FC Argeș nu a arătat nimic. Nici ambiție, nici răutate, nu au avut nicio ocazie. Au arătat cu totul altfel față de meciul cu FCSB”, a declarat Helmut Duckadam, la Digi Sport.

  • 1 este locul ocupat de CFR Cluj în Casa Pariurilor Liga 1, având un avans de 8 puncte față de FCSB, ocupanta locului secund
ADVERTISEMENT